Audi podľa McNisha prekročilo očakávania: Som spokojný | Magazín F1 - F1online.sk

Ôsme miesto v šampionáte obvykle nie je vo Formule 1 veľkým dôvodom na oslavy. Ešte pred Veľkou cenou Maďarska pritom Audi bolo deviate pred trápiacimi sa Cadillacmi a Aston Martinmi. Napriek tomu si tím počas prestávkových analýz právom vypočul pozitívne hodnotenie. Spokojný je aj pretekový riaditeľ stajne Allan McNish.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241872/audi-podla-mcnisha-prekrocilo-ocakavania-som-spokojny

Mam rad Audi, jasne ze meli ulehcenou startovni pozici, jedna se o roky zabehnuty tym, tesim se co predvedou pristi rok, s letosnim balikem dat vi co delat, je to vitezna znacka.

No neviem teda. Podla mna je to zatial dost bieda. Ohladom motora maju za sebou dost tazku vahu a kludne mohli byt na urovni RBPT. Ohladom chassis porazili zatial absolutne nemohucny Williams, totalneho novacika z ameriky a clusterfuck storocia Aston. Vzhladom nato, ze Sauber nie je ziadny novacik a uz niekolko rokov sa chystali na tuto sezonu tak som ich cakal niekde medzi Haasom a Alpine / Redbull becko.
Ak toto prekrocilo ocakavanie co McNish ocakaval?

1 lajk

Na svuj vek si az prilis hrr.

aspon nie som posadnuty Verstappenom ako ty.

1 lajk

Jen komentuji to co vidim, toho ty zrejme nejsi schopny a je mi to jedno, kazdy je takovy jaky je, nejsme zavodnici, ten pilot zesmesnuje a degraduje celou F1.

Zdá se, že Audi je už před Alpine a jestli tak bude pokračovat dál, tak začne porážet i béčko Red Bullu.

uz by bolo nacase.

Sauber sice byla stálice mezi týmy, ale dlouhé roky se pohyboval na hraně přežití. Když připočteme, že Audi je se svým vlastním motorem nováček, tak bych dal tomuto týmu kladné hodnocení, protože více jsem od něj v začátcích nečekal.

@helmutko si nahodou nemysli ze novy motor, respektive cela hybridni jednotka neni to same co nove zadni kridlo..

ved ano, ale RBPT je takisto novacik. a 3 roky si sa tu isiel zadusit tym ako nemozu ako novacik postavit konkurencieschopny motor. Takze mame benchmark ako ma novacik vyzerat. Ja som cakal, ze budu zhruba tam kde su teraz. Moja pointa je, ze co ocakaval McNish?

Ano, RBPT mě hodně překvapilo. Ale RB má dva týmy, které si dnes díky benevolenci pravidel spojilo výrobní síly, takže mají proti Audi jeden mistrovský tým a druhý tým ze středu pole proti Audi, které se teprve formuje.
Ze strany RB je to hodně nerovná přesila.

ked chces argumentovat proti mne tak to nasmeruj na to co tvrdim - to je, ze kde McNish cakal ze Audi vykonnostne a sportovo bude. Pretoze podla mna sa neda povedat, ze Audi je na tom nad ocakavanie dobre.

1 lajk

Já říkám pouze svůj pohled na Audi. Nikdy jsem nepatřil k těm, kteří dělali z Audi mistry světa hned v prvním roce svého působení.

to je uplne legit, ale reagoval si na mna. takze bud so mno suhlasis, s tym, ze Audi sme cakali tam kde je, alebo suhlasis s McNishom a cakal si, ze bude Audi na tom horsie.

Já myslím, že Audi je na tom přibližně tak, jak by mělo být. Ovšem na pozadí situace, ve které se koncern nachází a s tím souvisejícími problémy je asi v mnohem lepší pozici, než by se dalo čekat. Já být za to zodpovědný, tak to zitra zavřu a rozprodám co se dá…

Však co bys rozprodal? To udělal syn, aby nemusel uklízet garáž ne?

1 lajk

Napíšu to tak.
Audi začalo trochu pod mým očekáváním, ale už se tam kde měli být hned po pár závodech. Jestli to taky tak vidíš, tak máme oba podobný názor. Určitě jsem Audi nestavěl růžové zámky jako McNish.