Mercedes je údajně „velmi blízko“ minimální hmotnosti 678 kg.
To je další pozitivní signál pro Mercedes před rokem 2026.
Se někomu zamotaly prsty. 768kg, ale 678 by bylo ještě lepší. 
Asi budu následovat Davida, tohle se nedá.
Jako mají hubené auto, ale jsou to jenom kecy. Jako ty motory jsou taky kecy.
Bude velká poruchovost…
…a bůh ví, co se stane.
Aston má nadváhu 15kg, to je asi sekunda, půl sekundy na motoru (minimálně), a ano, kdo ví co ještě 
A sekunda ještě Kimi, takže -2,5s na startu. To je nic moc no, to máš pravdu.
Týmy navrhly přidat do spalovací komory senzor pro čtení dat za tepla, ale FIA to odmítla, nelze tedy prokazovat skutečná data z provozu.
… dobrá práce, máte to dobře ošéfovaný

Asi bych si měl přidat více info kanalu, tohle v tom članku tady není, ne?
Motorsport Italia, prostě trik povolila a snahy to lépe hlídat odmítá. Docela čumím.
Prý se na něčem dohodli, takže si můžeš vybrat 
Ale jestli to tak zůstane, a předělávat bude muset Mercedes na 2027, byl by to částečný úspěch v tom, že týmy by se na to vykašlali a neutráceli za to, kdežto Mercedes do toho bude muset investovat a bude mít rok zpoždění s poměrem 16:1.
Matia to zosumarizoval celkom presne:
“My hope in that meeting is not clarity on the regulation itself, but more to define a methodology for the future,” he said at Audi’s season launch in Berlin earlier this week.
On vlasne potvrdil, ze vsetko je v poriadku a uplne jasne, iba sa snazia hodit vidly do sukolia mercedesu.
Binotto pozna zakulisne tahy velmi dobre. Nebyt jeho iniciativy nic sa nedeje. Bojuje aj za vas. Japonci v tomto nikdy neboli dobri.
Nevypadá to s nami vůbec dobře, to je potřeba si přiznat, ale ještě včera jsem psal že s tím trikem mercedesu počitám. Pro mě se nic nemění. Prostě až do samotnýho konce ať je jakýkoliv.
Popravdě, nečekal jsem že to Mercedesu prostě hned stopnou, ale to jak to chápu, tak ona je s tím trikem prostě v pohodě
Tomu říkám honba za uzavření šedých zón v praxi, když jde o Mercedes 
Vsak to uzavreli. Ziadna seda zona tam uz nie je. splnas 16 pri merani a v prevadzke mozes mat aj 35. Je to vybavene.
Jojo, teď už je to jasný, ten poměr 16:1 v pravidlech je prostě habaďůrou
Poctivci se chytli 
bolo to uplne rovnake ako doteraz len sa zmenilo cislo. Mi snad nechces nahovorit, ze traja vyrobcovia si mysleli, ze to zrazu bude FIA merat inak.
Vždyť jsem psal že hned ne, no čekal jsem že senzor uvítaj když jim to bude dávat reprezentativnější data a daj tomu nějaký potřebný čas. To že senzor odmítnou aby to nebylo vidět, to je vyšší level.