Demagogie z vaší strany jako vždy aby se zakryly nepříjemné skutečnosti.
Zase už to nemá úroveň tak se nebudu dále účastnit.
nee to není invektiva, že?
však proč si nenapsal nic normálně a strhl si to tu na hejt?
kde tu naznačuju podvod RB?
triple DRS není trojtý DRS to za prvé a za drohé jsem no nikdy neoznačil na nelegální bože můj, nejdřív zkus zapřemýšlet, než tu začneš psát ptákoviny
no prosím, nemáš k tomu nic, tak zase čekáš na záchranu od někoho jiného
No je to tak, 7 podií a Ham jen 4
Se stejnou logikou pětiletého dítěte.
Ham 7 titulů a Alonso jen dva
Vettel 4 tituly a Alonso jen dva
Alonsovo fanoušci IQ dvouciferné, Vettelovo trojciferné.
ved myslel spinelesssheep
Velice to souvisí s tím, co jsi tu vyblil předtím. Koukám, že nemáš nic, tak se chytáš všeho možného a ještě se snažíš urážet. Ty jsi na Chocholouška
toto je ale moc okate aj na teba
To asi ano, ale stejná logika.
Zrcadlím
jaké konspirace?
jaká logika, když se bavíš o výkonnosti letos a použiješ tam statistiky za kariéru?
Taková, že se bavíme o Alonsovi a Astonu a ty použiješ že má letos víc pódií než Ham.
Jak jsem psal na takhle nízkou úroveň mě nedostaneš a to jsi ještě z té vaší trojky elita.
Čau
Ano, Alo jede první sezonu v AM a má víc podií letos, než Ham.
Těžce si to zase nezvládl no
No pozor, on má zatím stále i více bodů a stále je hned za RedBully on V netovárním autě!
To že je z toho nemocnému robotovi špatně je prostě bonus
Nooo, dobre. Skus mi prosim vysvetlit, akym myslienkovym pochodom si prisiel na to, ze bezchrbtova ovecka je invektivum? Vas treti kolega z Alonsovho klubu nema nahodou nick “Spinelesssheep”? Treba dodat aj link na google translate?
Sa tu hadas o slovicka a branis sa hovadinami. TU si to nikde nenapisal, ak pod TU myslime tuto diskusiu, pred letom to vsak bola tvoja oblubena tema, tak neviem na co sa teraz hras. XY krat si tu naznacoval, ze RB podvadza, mali by s nimi nieco urobit a podobne. Cize ak sa ides hadat o to, ze si to nenapisal TU, tak ano, mas pravdu, TU si to nenapisal.
A posledna vec, nastuduj si co znamena slovo hejt. Lebo ocividne v tvojom slovniku to znamena “defenzivne slovo, ktore sa univerzalne aplikuje v pripade, ak sa mi nepaci, co iny ludia hovoria na mna, na moj nazor, prip. na to co sa mne paci.”
Není to potřeba dávat do překladače, ale ty jsi to napsal takhle schválně. Nebo byl velký problem napsat original nick?
Já se tu hádám? Ty tu přijdeš s tvrzením, které není pravda a zakládá se max na tve toxicite
Já vím co je hejt, ale je krásný, jak se to snažíš otočit zase na někoho jiného
To není teorie, stačí sledovat F1 dele, než dva roky
Takze preklad nicku je pre teba nadavka/urazka/invektivum. Presne tuto koncim debatu.
Líbí se ti změna v Singapuru?
Mně moc ne. Velká škoda.
Bude to masakr změna na palivo, opotřebení pneu etc…
Nějak si myslím že na lepší předjíždění to stejně nebude moc stačit, ale s hodnocením počkám až po závodě. Ono se stále pojede na maximální přítlak, jen bude o 4 zatáčky méně Třeba to bude plynulejší.