Audi bije na poplach. Pre „neférový finančný systém“ sa o pomoc obracia na FIA | Magazín F1 - F1online.sk

Stačí se domluvit anebo, když něco porušíš dvakrát, tak ukázat na to, že to udělal i někdo jiný a ono se to pak vyhodnotí, že vlastně nikdo nic neprovedl :slight_smile:

FIA má pod tlakem veřejnosti nový cíl, nic se nesmí najít :smile:

1 Like

Němka neklapla, tak máš novou lásku?
Pokud bydlí pcích, tak se můžeš stavit. :slight_smile:

Vicki klape, neboj. Jen tvoje ex na mě všude vyskakuje :smiley:

To je Karolína Bulisová, věk nevím, ale země ČR

1 Like

Moje ex ne…
Ale zeptej se jí na Feriho, když s ním byla ve sprše. :slight_smile:

Tam, kde zasmrdí pinďour a příležitost, tak tam je ona. :slight_smile:

Přesně. :slight_smile:
Je v tom chaos, pravá ruka neví, co dělá levá a takhle v tom mají krásně přehled.

nie je nahodou investovanie do infrastruktury vynate z limitov? Pokial je mizname tak si mozu do infrastruktury po novom investovat kolko chcu. A ze maju drahzsich zamestnancov, s tym FIA nic nenarobi. Kolko platia svojim ludom je na kazdom time.

Já nevím o čem mluvíš? Jsem posilal tady foto of Karol

myslíš na to, jak se Audi musí naučit fungovat v F1? :smiley:

Psalo se, že noví motoráři budou mít velké vstupní výhody, tak nevím proč si Audi najednou stěžuje.

Nevěř všemu co si přečteš na Sputniku

Toto je reakce na

To už nechám na tvé fantasii :smiley:

Zase väčšina komentárov užitočných ako stierače na ponorke, to čo vravel je holý fakt

nieje to neobmedzene, dokonca je stanovene kolko mozes minut za urcite obdobie
nejak 30mega za 5 rokov mozes dat do kapitalovych vydavkov kde spada aj vystavba infrastruktury
cize neda sa ani len ubrat na nejaky cas peniaze z vyvoja, obetovat par sezon aby si si vylepsil tovaren, lebo mozes minut priemerne 6 mega za rok do infrastruktury

ono keby kazdy mal ± rovnaku infrastrukturu tak to moze fungovat, ale teraz sa ukazalo, ze nie vsetko bolo pri tom rozpoctovom strope domyslene. co by nebolo nic strasne ak by si zaroven nedali dalsie pravidla, kedy vsetky zmeny musia odsuhlasit aj timy. pri kazdej novej veci sa ukaze, ze nieco nefunguje a treba to opravit, no len ked na tu opravu potrebujes suhlas aj tych ktorym to nefungovanie vyhovuje tak je jasne, ze s napravou bude problem :slight_smile:
fia a liberty dali timom az privelku moc v rozhodovani, resp. v blokovani zmien

Hadam si necakal zmysluplnu odpoved. Vidis, ze sa tu stretli dvaja z troch kamaratov z klubu “keby nebolo zleho Red Bullu co vsade podvadza, Fernandito by mal treti titul.” :thinking: Uz chyba len bezchrbtova ovecka…

3 Likes

A kde se tohle jen náznakem píše? nikde, zase je to čistý hejt a úplně mimo :clown_face:

1 Like

Ano to sedi. V RB su evidovane iba 2 upratovacky (Max a Adrian) ktore lavou zadnou upracu cele startove pole. :joy:

to myslíš asi sebe ne? když tu musíš uráže na základě nepochopení a domýšlení si věcí