Do RB vstoupila už v dobrém stavu, ale začátky v McLarenu byly katastrofální.
Ještě dnes si živě vzpomínám jak jste Hondu pomlouvali.
no to mas pravdu, ze nejake sekundy asi nehraju rolu. Aston Martin je pozadu 4 mesiace.
Ano Honda přišla nepřipravená, slíznul to McLaren, ale už několik let byla Honda motor naprosto v pohodě a sebrali tituly s RB.
Já tohle neposuzuji, od toho je tam FIA. Tohle je moc odborné. Nikdo nebude investovat peníze do něčeho, co nebude moct nasadit. Pro konkurenci je to oj-eb, pro další zase vychytávka. A pravdu má jen FIA. Ta rozhoduje…
V civilu má Honda s elektrocentrálami nejvíce zkušeností. Snad těch znalostí využijí i v F1.
Najednou je to odborné? Proto jste tu psali jak nic nechápeme s roztažností materiálu?
Já jsem napsal už dávno že to v tom být nemusí a nejspíš není. No tam si mi neodpověděl.
Pak už byla Honda ok…ale ber v potaz, kolik toho FIA musela zakázat, aby se motory srovnali. Bylo toho extrémně hodně a i jim to museli pomoci vyvinout…viz AVL. Defacto dobrý motor měla Honda až když MV udělal cinklej titul a to museli změnit palivo v tom roce, jinak by ten motor asi tak dobrej taky nebyl.
Takový propadák jako minule už to nebude, ale stejně si myslím, že začátky moc dobré nebudou.
Já jsem tu psal a ne jednou, že ten trik je určitě jiný, můžeš dohledat. A ano odborné to je…
Co ma prekrocenie cost capu v pilotnom (testovacom) rocniku, pocas ktoreho sa este za pochodu menili pravidla (inak by RB nic neporusil) s umyselnym obchadzanim technickych pravidiel, a teda nelegalnym autom?
Horner sa chcel sudit, lebo si myslel, ze je v prave a to porusenie cost capu nebol umysel (bolo to o taku sumu, ze to nemalo na vykonnost auta ziaden dopad).
Seda zona je nieco ine ako porusenie pravidiel umyselnym obchadzanim metody merania.
Ferrari 2019 by vedelo rozpravat.
Tam těžko říci co ještě našli, ale viditelně našli.
Možná tam můžou být i vteřiny.
Jedna věc je přímo ta věc, ale druhá věc jsou přidružené věci, jako spotřeba paliva atd.