Aston Martin vyzerá naozaj veľkolepo, priznáva Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Jj, kdfyž se dodží pravidla, tak to dají k soudu. Hlavně, že si tu běhal, jak nechápeme pravidla :smiley:

1 Like

Chytrost nejsou žádné čáry.
Pouze neschopní hlupáci se musí uchylovat k podvodům aby uspěli. Viz. Singáč 2008.

My vímne Ferdo, nemáš sebereflexi, aby si uznal, že obhajuješ podvodníky.

1 Like

V com podla teba podvadzal RBR a vyhrazal sa sudom keby im to zatrhli?

1 Like

Já oproti Tobě technice aspoň trochu rozumím a vím o co se jedná.
Ze mě nikdo placenou klaku ani pouhého pindálistu neudělá.

to nema, ale ziadnu suvislost s motorom mercedes.

Jj Ferdo, proto nejsi schopný vysvětlit, proč by jen Mercedes měl výkon navíc, kdyby ten poměr nedodržoval nikdo a neb ať žije iracionalita

1 Like

Ty ne jen, že neumíš číst pravidla, ale ani příspěvky

1 Like

Já to tady už vysvětlil tolikrát, že bych za to získal doktorát, ale Ty jsi tak tupý, žes nepochopil ani ty nejjednodužší základy.

Hezky ti tečou nervičky, ale u tebe mě obhajoba práskání a podvádění vůbec nepřekvapuje.

1 Like

Já jsem v klídku. Já se neschopností Hondy děsit nemusím.

Jj Ferdo, všichni jsou neschopní a idioti, jen ty všemu rozumíš, jsi strašně směšnej v tomhle :slight_smile:

1 Like

Dopadne to dobře, brzo se pojede a Mercedes bude mít silný a doufám že i legální motor.

Pokud to zakáží, nebude mne to vadit, když nechají také ne. Bulet mne neuvidíte…do toho se klukům plésti nebudu, nejsem v tom dosti kreativní a určitě bych jim to kazil.

Honda s novými motory propadla 2x po sobě. Teď je čeká ten pověstný propadák do třetice.

V pohodě kluci, FIA nevyloučí polovinu startovního pole, prostě jen vznikne další tajná dohoda a my se tu pak můžeme plácat po ramenou jaká je F1 skvělá soutěž…

2 Likes

Vždyť F1 byla ale vždy o těchto šedých zónách… ne vždy to bylo spravedlivé a nikdy úplně nebude, to není možné… kdy už to pochopíte ?

1 Like

Honda nemá titul s RB?

1 Like

Pochopil bych možná maximálně nějaké revoluční řešení, kterému bych mohl alespon zatleskat, ne prachprostý o-eb pravidel

Vypadá to tak, je až šílené jak odcházejí a pak přicházejí a chybí jim kontinuita. Už je to imho moc…

Holt je to malá automobilka…bere to tak , lidé se naučí v F1, tam chce v náboru každej a pak je využíjí normální auta.

Pořád si ale myslím, že tentokrát to průšvih nebude.