Jj, kdfyž se dodží pravidla, tak to dají k soudu. Hlavně, že si tu běhal, jak nechápeme pravidla 
Chytrost nejsou žádné čáry.
Pouze neschopní hlupáci se musí uchylovat k podvodům aby uspěli. Viz. Singáč 2008.
My vímne Ferdo, nemáš sebereflexi, aby si uznal, že obhajuješ podvodníky.
V com podla teba podvadzal RBR a vyhrazal sa sudom keby im to zatrhli?
Já oproti Tobě technice aspoň trochu rozumím a vím o co se jedná.
Ze mě nikdo placenou klaku ani pouhého pindálistu neudělá.
to nema, ale ziadnu suvislost s motorom mercedes.
Jj Ferdo, proto nejsi schopný vysvětlit, proč by jen Mercedes měl výkon navíc, kdyby ten poměr nedodržoval nikdo a neb ať žije iracionalita
Ty ne jen, že neumíš číst pravidla, ale ani příspěvky
Já to tady už vysvětlil tolikrát, že bych za to získal doktorát, ale Ty jsi tak tupý, žes nepochopil ani ty nejjednodužší základy.
Hezky ti tečou nervičky, ale u tebe mě obhajoba práskání a podvádění vůbec nepřekvapuje.
Já jsem v klídku. Já se neschopností Hondy děsit nemusím.
Jj Ferdo, všichni jsou neschopní a idioti, jen ty všemu rozumíš, jsi strašně směšnej v tomhle 
Dopadne to dobře, brzo se pojede a Mercedes bude mít silný a doufám že i legální motor.
Pokud to zakáží, nebude mne to vadit, když nechají také ne. Bulet mne neuvidíte…do toho se klukům plésti nebudu, nejsem v tom dosti kreativní a určitě bych jim to kazil.
Honda s novými motory propadla 2x po sobě. Teď je čeká ten pověstný propadák do třetice.
V pohodě kluci, FIA nevyloučí polovinu startovního pole, prostě jen vznikne další tajná dohoda a my se tu pak můžeme plácat po ramenou jaká je F1 skvělá soutěž…
Vždyť F1 byla ale vždy o těchto šedých zónách… ne vždy to bylo spravedlivé a nikdy úplně nebude, to není možné… kdy už to pochopíte ?
Honda nemá titul s RB?
Pochopil bych možná maximálně nějaké revoluční řešení, kterému bych mohl alespon zatleskat, ne prachprostý o-eb pravidel
Vypadá to tak, je až šílené jak odcházejí a pak přicházejí a chybí jim kontinuita. Už je to imho moc…
Holt je to malá automobilka…bere to tak , lidé se naučí v F1, tam chce v náboru každej a pak je využíjí normální auta.
Pořád si ale myslím, že tentokrát to průšvih nebude.