Aston Martin má za sebou ďalší príšerný víkend. Horšie však je, že niekoľko podobných ho ešte čaká. Tím jazdí od začiatku sezóny s nevylepšeným autom a ešte niekoľko víkendov s ním musí vydržať. Situácia je taká zlá, že to vyvoláva otázky, či sa Fernando Alonso a Lance Stroll po nasadení upgradov vôbec niekam posunú. Španielsky pretekár však verí, že áno.
Ale nikde není dáno, že to bude pravda. Pokud ano, tak možná začnou konečně pracovat na nastavení a to hodně pomůže. FA o tom ví své, když v McL v poslední sezóně s Hondou vyřešili spolehlivost, tak v druhé půlce sezóny přišly i výsledky. Ato to u měli podepsané jiného dodavatele.
Já si myslím, že dokud Adrian do Astonu nepřišel, tak si tam všichni váleli šunky a za osm měsíců se dobrý vůz postavit nedá, ani kdyby tam bylo deset Adrianů v nejlepších létech.
Jj, a proto v Monaku na “rovinkách” ztráceli přes 0,7s na Visu. Puffe, ten motor je sra-čka a házet to na Neweyho je mimo. To není o uspořádání motoru, to je o tom, ž ten motor nemá výkon ani spolehlivost sám o sobě
Pro mě není ani podstatné, jestli je motor slabý nebo byl Newey při konstrukci moc optimistický. Důležité je, že on tomu všemu šéfuje. Jak k tomu přišel je úplně jedno, nesvéprávný není a je to jeho zodpovědnost. Na to se podle mě hodně zapomíná.
To je super a co měl dělat, když byl jmenovaný šéfem týmu loni v listopadu a Honda vyvijí pod sebou ne pod AM. Měl jet do Sakury s bičem a spráskat je tam nebo co si představuješ, že s tím měl dělat?
Evap by ho nejspíš vyrazila a v dalším článku by jsme si od ní přečetli jak se tam furt točí šéfové a zaměstnanci. Ale tak hlavně, že jsme se od ní dozvěděli, že Newey není nesvéprávný. Nice.