Aston Martin v Maďarsku bojkotoval nemeckú Sky, nesúhlasí s kritikou Lanca Strolla | Magazín F1 - F1online.sk

Reportérom nemeckej Sky Sports sa počas Veľkej ceny Maďarska oblúkom vyhýbali zástupcovia Aston Martinu. Podľa Ralfa Schumachera televíziu bojkotovali pre vyjadrenia jej komentátorov vrátane jeho samotného, ktorý sa do Lanca Strolla pustil po jeho silverstonskej vysielačke.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210604/aston-martin-v-madarsku-bojkotoval-nemecku-sky-nesuhlasi-s-kritikou-lanca-strolla

Raději si na to nebudu dělat názor :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Mají to kluci hezky rozdělené.
Jeden nesnáší německé média, druhý zase britské.
Mít v Astonu více jezdců, tak by se nejspíše nenašel stát, který by nebyl na indexu.

To je neuvěřitelný co si tam ten spratek může dovolit a oni ho ještě chrání takto. :smiley:

2 Likes

Možná si papá nemyslí že by to synáček přepísknul :slightly_smiling_face:

2 Likes

No Stroll se v sobotu ještě usmíval, jak to vypadá vše dobře a v neděli už úsměv neměl po závodě, čím to tak mohlo být :smile:

1 Like

Neni prvni ani posledni kdo rekl o autu ze je shit, nerozumim…

Ty nerozumieš ani iným, jednoduchším veciam, ty jednobunkovec…

Tebe by meli nekam zavrit, neco bys mel o tom vedet, z vypraveni.

ked chce strolapinto okrem sedacky aj uznanie sportovej verejnosti mal by zacat nieco jazdit.

Minule nejel špatně. U AM (na obou sedačkách) naštěstí opravdu zaleží na výkonnosti pilota a ne na tom, že je odříznutej technikou (neaktuální) jako v RB. Tam zatím Tsunoda chtít jen může… :man_shrugging:

1 Like

:100: :face_holding_back_tears:

4 Likes

Uctyhodny pristup, bodaj by sa nim v dnesnej dobe inspirovalo viac ludi.

3 Likes

ku koncu sa to uz ani na obrazovku nezmestilo.

1 Like

mně se asi nejvíc líbí první a poslední, 1 a 25… eee to je šílený jak dlouho tam Alonso je. :thinking: :pray:

no ano, od 2001. Apple prave ukazal iPod a este neexistoval ani facebook ani gmail, ani youtube, google len zacinal a vetci pouzivali yahoo.

1 Like

Hmm, no zajimal by mě ten obsah playlistu. :thinking:
Dneska mi jede random výběr a stále si ukládám nový písničky…

2 Likes

2 Likes

V 2001 tam mohla byť Metallica - S&M (1999) a Linkin Park - Hybrid Theory (2000). :slightly_smiling_face:

3 Likes