Aston Martin sa jasne postavil za Alonsa. Vysvetlil tiež, prečo nepodá protest | Magazín F1 - F1online.sk

Výsledky Veľkej ceny Austrálie sú, zdá sa, definitívne právoplatné. Aston Martin v tlačovom vyhlásení z utorka potvrdil, že neplánuje namietať voči rozhodnutiu komisárov, aj keď plne stojí za Fernandom Alonsom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148261/aston-martin-sa-jasne-postavil-za-alonsa-vysvetlil-tiez-preco-nepoda-protest

Obecně nemít možnost se odvolat když nesouhlasíte s trestem, a vůbec nepřipouštět chybu v rozsudku, je neuvěřitelný. Herbert si smlsnul no.

Jinak vyšla analýza Palmera, je tam i telemetrie Russella jak tu o tom byla řeč. A samo zmiňuje taky to podstatné, že mezi Alonsem a Russellem bylo vždy dostatek místa a nikdy mezi nimi nebylo blízko ke kontaktu.

2 Likes

O čom to tu ten Krack melie? Alonso jednoznačne vybrzdil Russela, ktorý následne havaroval. A dosť ťažko. Jediné štastie, že odišiel po svojich a žiadny ďalší monopost do ležiaceho monopostu Mercedesu nenabúral. Komisári ho za to ocenili. Hotovo. Bodka. Vlani v Brazílii niečo podobné predvádzal pred Perézom, teraz to skončilo haváriou. V konečnom dosledku može byť rád, že obišiel iba s dvadsiatimi sekundami

1 Like

“Dostať 20-sekundovú penalizáciu, aj keď nedošlo k žiadnemu kontaktu”. Horner tiez dostal shit-storm aj ked nedoslo k ziadnemu kontaktu :smiley:

1 Like

Já bych u Hornera teda ten kontakt, blízký kontakt, vůbec nevylučoval :smile:

2 Likes
1 Like

Důkazy nemáme, tak aspoň stvoříme mnoho povyku pro nic.

S trestom ci bez, Russell nie je top class. Wolffovi to uz je jasne preto poluje na Verstappena.

3 Likes

Zvlastni ze se nebere v potaz pohled a vyjadreni Russella, ten Alonsa po zavode neoznacil za vinika sveho crashe.

1 Like

Začal bych spíše řešit, proč Aston ztrácí vteřinu na přední týmy, tohle jsou podružné věci, které s další VC budou spláchnuty do záchodu. Je potřeba koukat dopředu…

1 Like

Tohle uplně podružné nevidím, ale souhlas že ztráta v závodě není v pořádku, a mohu jen doufat že slíbený vývoj tentokrát bude o poznání lepší. Už v Japonsku čekám že sekundu na Ferrari a McLaren dostávat nebudou, to už jim nesluší.

image

1 Like

No co. Urobi alonso chybu alebo nie? :thinking:

1 Like

2 Likes

No, já na rozdíl od jiných nemám křišťálovou kouli a nevím jaká volba je nejlepší, ani jaká volba možná nakonec bude. Jestli je nebo bude k mání místo RedBullu, a jestli jo, co bude dělat Adrian, co ten jejich motor atd atd. Jaké info má o Mercedesu. Ani nevím jak moc tam je u Strolla spokojený a jak to vidí on. Já bych mu asi radil ok, podepiš tu bohatou víceletou smlouvu, jenže já v tom nejsem :smile: Ať udělá co udělá, nechť je to ta správná volba :pray:

Wolff sa nechal pocut ze jeho prva volba na sedacku je Verstappen

Puff se teď převalil :smile: Ale je to logické, vždy mi přišel že by ho bral, kdo ne. Navíc si myslím že by tam sebou ukradli početný odborný personál, který Mercedes potřebuje jako sůl.

1 Like

Len to nie :roll_eyes::pray::pray::pray::joy:

Ty a hogar :man_shrugging::joy:

No minimalne Lambiase pojde s nim, ten sa zas nechal pocut, ze nechce byt v inom teame ako Maxo, ze su spolu uz 8 rokov a ze to berie ako akusi formu zadostucinenia ze je stale s nim