Proč na startu? snad během závodu, kde se motor a dobíjení ukáže ne? Ferdo Ferdo
Hlavně je ve finále úplně jedno, kdo má na výsledku jaký podíl. Zodpovědnost je vždycky na týmu, v tomto případě je to Aston Martin. Jestli si špatně vybrali dodavatele motorů, nikoho to nezajímá, jejich chyba. Výmluvami a ukazováním prstem na Hondu ničemu neprospějí, ani sobě ne. A zodpovídá ten, kdo tomu všemu velí, taky mu nepomůže, jestli si vybírá nesprávné lidi. Však se taky on sám bude zpovídat sponzorům z toho, jak využil jejich peníze, za Hondou nikdo nepoběží. My tady samozřejmě můžeme spekulovat a věřit čemu chceme, to nic nestojí
.
Jestli je Aston dobitý už v katalogu, tak za to přece Honda nemůže. ![]()
No nic Ferdo, nejdřív tu píšeš o vibracích, nemáš na to jak argumentovat, tak přejdeš na téma startů. tak se podívej na starty Strolla, tohle není fakt o motoru, ale o pilotovi. Jestli tě baví napsat nějakou blbost, hádat se o ní a pak neumět reagovat na protiarguemnt/fakt a začneš se kroutit na jiné témat, tak si posluž, ale u někoho jiného, toto mě nebaví. Buď něco tvrdím a jsem schopen o tom argumentovat a nebo ne a uznám to, kroucení je nedůstojné a nevede k ničemu, pouze si myslíš, že je realita podle toho co si sám vytvoříš v hlavě
No jistě, Hondu to nic nestojí, ani reputačně a ani ty peníze co do toho lijou, to je vlastně permeptu mobile, geniální myšlenka
Však uvidíme jak je na tom Honda skvěle podle ADUO, ale počítej že Ferda k tomu pak nic nenapíše, jen bude kopat jinak a trochu jinam ![]()
Strolla sem netahej, ten je v F1 s odporem a donucením svého táty.
Ten by byl radši někde na lodi s holkama stejně jako já. ![]()
A video ze startu jsi sem vložil Ty, tak to neházej na mě.
Pokud si neviděl ty vibrace na tom videu, o čem byla řeč, tak se nemám o čem bavit.
Tak jasně, že Ferda bude říkat, že Honda nic a za všechno může Alonso a Aston
monopost bez motoru přece sám vibruje, to dá rozum ne?
Opět jen spekulace na vodě, o tom jaký maj vztah a co chce nechce Lance nevíme nic.
Ano, můžu potvrdit, že konstrukce Astonu je jasný poddimenzovaný kostitřas.
Ale Ferda si to myslí a bere to jako realitu. Takže je zbytečné cokoliv psát, Ferda si něco vymyslí a přesto nejede vlak, což o to, že jsou to doměnky
Ferdo, ty nemůžeš potvrdit nic, nemáš jak.
Stroll chtěl odejít už loni v průběhu sezóny a to měl pod kapotou nejsilnější možný motor v poli.
Opět spekulace, stejně jako že chtěl odejít jen proto neb je Alonso až příliš nad jeho síly.
Naopak já potvrzuji a Vy pouze vykřikujete kompresní poměry a Honda.
Přitom ten nejslabší článek, který nepotáhne a raději háže ručníky do ringu opěvujete jako modlu.
Zastav se na chvíli, a pořádně dýchej ![]()
Přesně jak 2015, od Hondy se prostě skokové nápravy nedaj čekat, bude to malý krůček po krůčku, tak 4 roky, … a konec těchto PU.
Nejsem Alonso, abych odpočíval.
Naopak se chystám na drtivý útok až v Astonu exploduje velký třesk a věci se obrátí k lepšímu.
Jojo, jedeš v kuse, a na kvalitě je to hodně znát ![]()