Na Veľkej cene Monaka sa niektoré tímy predstavia v špeciálnych farbách. McLaren bude aj lakovaním oslavovať svoju 1000. veľkú cenu vo Formule 1, Aston Martin zas namiešal špeciálne farby pre tímového partnera Maaden. Auto oživí oranžová.
Jsem zvědavá, jestli a jak začne AN fungovat jako šéf týmu, tím spíš, jestli má zdravotní problémy. To je práce pro celého člověka a to, jak to bude zvládat současně s technickým vedením bylo diskutované od začátku, když se ještě veřejně nespekulovalo o jeho zdraví. Jestli tam opravdu jsou nějaké zásadní limity, tak je to už úplná křeč. Ale uvidíme, zatím nic potvrzeného nemáme.
Myslím, že Adrian nikdy neměl v plánu převzít šéfování celého týmu. Podle mě byl do tohohle postu dotlačený Strollem s příslibem, že se jedná pouze o přechodný čas.
Mezi Adrianem a třeba Binottem, který je taky technik vidím hodně velký rozdíl.
Doufám, že zdravotní problémy byly pouhé plané kecy.
To tam na přechodný čas mohl klidně zůstat Andy Cowell, který s velkou slávou pouhý rok předtím nahradil Micka Kracka. Jako sorry, ale tohle jsou zásadní věci a myslím, že AN si mohl na Lawrenci Strollovi při nástupu vymoci prakticky cokoli, ne že se do něčeho nechal natlačit. Tohle ze všeho nejvíc vypadá na jeho vlastní špatný odhad.
Nejen Cowell, ale Krack taky. Myslím, že oba jsou dostatečně schopní tým vést.
Oba tušíme, že to bylo Strollové přání, ale nevíme jak to Stroll Adrianovi vysvětlil, případně co tím Stroll zamýšlel.
Ne, tak to opravdu netuším. Dokonce to vidím obráceně, že to bylo přání Neweyho, který prostě nechtěl být někomu podřízený a chtěl mít úplně volnou ruku. Ale jak to bylo doopravdy nevíme ani jeden, to je fakt .
Myslíš, že by Adriam mohl chytit Binottův sydrom a chtěl svou kariéru zakončit jako úspěšný šéf týmu?
No i to je možné i když mi Adrian připadá jako skromný člověk.
Něco se mi jeví, že Cowel dělá mezi Astonem a Hondou prostředníka a pokud ano, tak to dělá moc dobře. Kvůli lepší komunikaci přijali i Jensona, který má k Japonsku taky hodně blízko.
Zkušeností starých lidí jsou k nezaplacení, ale taky už mívají své vrtochy. Nebezpečné u nich bývá, že už teoreticky nemají co ztratit a občas se pouští do rizika do kterého by se jako mladší nikdy neodvážili.