Aston Martin podľa Alonsa vyzve tímy na konci poľa: Auto je oveľa lepšie | Magazín F1 - F1online.sk

Veľký deň a veľký víkend Aston Martinu konečne nastal. Veľký balík vylepšení, o ktorom jazdci a zástupcovia tímu hovoria už niekoľko mesiacov, konečne dorazil na trať. Aj keď vyčíslenie ziskov a skutočný posun nového monopostu si tím nechal pre seba, prvotné výsledky naznačujú, že stajňa zo Silverstone nebude v Maďarsku odsúdená na umiestnenie v poslednom rade.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/240732/aston-martin-podla-alonsa-vyzve-timy-na-konci-pola-auto-je-ovela-lepsie

Spravit prvy krok v polke sezony je prinajmensom… Pomale. Ale ved uvidime, kam sa posunu…

RP 9z11.
Takže to bylo nejen motorem. :smiling_face:

Jinak po závodě má mít Aston Pirelli testy a ještě filmovaci den, kde prý mají nasadit nový motor.

Poškozená náprava Strollového vozu prý byla důsledkem vibrací motoru.
Pokud ano, tak je nové šasi stále málo pevné a zesiluje vibrace stejně jako strunné nástroje.

Neweyho se ptali na vibrace u modelu AMR26B, jeho odpověď:

„To je opravdu záležitost pro Hondu. Vidí to v datech a pracují na řešení.“

1 lajk

Tu rozervanou včerejší nápravu taky Aston svádí na vibrace motoru.
To je už pořádná úchylka hodná důkladnému vyšetření u Chocholouška.

Jdi jim to vysvětlit, čekaj na tebe :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Joch ich srum. :squinting_face_with_tongue:

Zas gaučák Ferda plácá nesmysly? Jsem myslel, že už má dost potom, co nerozezná sociální síť od stránek FIA

1 lajk

Zatím se z mých předpovědí vyplnilo vše do posledního písmene.
To jen Vaše :turtle: trojka mě pomlouvala, že si vymýšlím a dnes i utržené kolo Astonu bere jako zázračný pokrok.

Nevyplnilo se nic. Běhal si tu v prosinci s Grahamem, jak se motorově nic měnit nebude. Nemáš ani špetku seberflexe, že si se splatl co jsem posílal já a co Puff (když Puff posílal výtah z chatgpr co se opíral o FB a redit zatímco já jsem ti poslal odkaz na stránky FIA). Teď tu píšeš další nesmysl o tom zavěšení, když představitelé AM i Hondy potvrdili, že se jedná o vibrace, ale z jiných příčin, než na začátku roku a nikdo z AM neřekl, že se zavěšení poškodilo protože vibrace.

1 lajk