Aston Martin opakovane kontaktuje Charlesa Leclerca, píše Turrini | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso má smlouvu na příští rok, tak co tu meleš o loučení? Ty tvoje komplexy jsou neskutečný.

2 Likes

Bude do počtu, buď bez obav.

Takže Max neví o čem mluví, chápu to správně?:smile:

2 Likes

To by byla krása, a tebe by z toho mrdlo :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Hele, mysli trochu na Bretnixovo zdraví :smile: :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Kristovy rány, to by s váma bylo k nevydržení :grinning:

4 Likes

Bude :sunglasses: I když, někteří to nezvládaj už teď, stačí aby zajel jen trochu rychleji proti Strollovi než jezdíval Seb, což je téměř každý závodní víkend, a už maj jak vzteklinu :stuck_out_tongue_closed_eyes: Je třeba mentálně silnější oponenty :man_shrugging:

2 Likes

Hochu, díval jsem se schválně jinam, ale když furt o Sebovi píšeš i mě, tak ti musím říct, že z tohohle ztrácím zen. S tímhle běžte do hajzlu :grinning:

3 Likes

Utekaj z Ferrari na sto honov, z AM vydrbať synátora nech má Leclerc miesto.

Však ty už jsi to přiznal, Tobě už dávno nemám proč to zmiňovat. To jen k vysvětlení jejich keců a následků k nim :shushing_face:

2 Likes

Co jsem přiznal? Že Seb porazil dvakrát Alonsa v přímém souboji? :stuck_out_tongue:

Když to takhle zase chceš, tak jsi vyhrál.

2 Likes

Ne, já to takhle nechci. Akorát mě se re tenhle styl diskuze, kdy se vytahují tyhle sra nce.
Uznal jsem, že Bretnixův příspěvek byl zbytečně agresivní, proto jsem nereagoval na první příspěvek vytahující Seba.
Ale je potřeba se ovládat a nepokračovat v tom dál. Howgh, domluvil jsem :slightly_smiling_face:

2 Likes

Však já v tom nepokračuji :slightly_smiling_face:

2 Likes

Verstappen: „Když Fernando bojoval proti Red Bullům, fandil jsem mu. Měl HORŠÍ vůz, a přesto dosahoval dobrých výsledků, dokonce vyhrával, i když neměl.“

Sám Max si už dělá z Bretnixe srandu :smile:

2 Likes

Tady nejde neocenit upřímnost Maxe. :smiley:

2 Likes

Si Bretnix bude muset pustit hymnu SSSR na uklidnění

2 Likes

Tohle je pecka :slightly_smiling_face:

1 Like