Som s tym absolutne zmiereny.
ještě aby ne, když chodíš k zubařovi v sobotu a podporuješ 18:1
snazis sa ma predbehnut?
To vůbec, navíc je to nemožný, takže může zůstat v klidu
Nechapu co si tím chtěl “říct”, Alonso řikal že se rozhodne definitivně v srpnu nebo září, to řikal vlastně už na začátku sezony.
To je niečo ako tvoj legendárny crying post?
Největší vývojový potenciál zafungoval tak, že raději kromě přední nápravy postaví zcela nový vůz.

Skoro to tak vypadá. Ale já si fakt radši počkám.
Pozeram, ze Puff asi nema klimu…
Čekání je krásné. Je to takový sen, který až se splní ztratí své kouzlo. ![]()
Hej? no to je sranda. ze nieco take povedal v decembri neviem… Ale ved ty ich stalkujes, ty vies asi najlepsie. Kludne im zer tu slamu. Ale aj keby, takze Newey uz v decembri vedel ze postavil hnoj? Alebo naopak ocakaval, ze budu tak v zisku, ze auto vydrzi pol sezony bez upgradov? Prosim ta nebud smiesny. Toto co robia nie je zmena na monoposte, to je vymena monopostu. To urcite planovali v decembri ty traged
Este ani nemali motor v aute, nemali ponatia o tom, ze postavili vibrator, nemali auto na trati ale uz planovali B-spec na leto
Ako hovorim, kludne si zer slamu znacky AM. Jedine co mohli vediet je, ze Honda je daleko za ocakavaniami s vykonom a z toho si asi tazko niekto naplanuje redesign celeho auta na leto. Ale v pohode.
Já Ti nevím. Jak jsem opakovaně psala, tomuhle projektu i Lawrencovi Strollovi jsem opravdu fandila a představa, že umístí značku Aston Martin důstojným způsobem do F1 se mi líbila. Předvádět tohle po plných pěti letech je ale otřes. Ok, ať se tam nějak vzpamatují, stabilizují a zkusí předvést něco akceptovatelného. Pak se uvidí. Možná to bude taková bomba, že nám spadnou brady, co já vím. Mně teda zatím padá, ale trochu jinak, než by bylo záhodno
.
Už jsem napsal, že mi Stroll připomíná Hesketh.
Jen v trochu jiné době a v jiných podmínkách. Už za výstavbu továrny utratil X krát více než očekával a podobně by s daly očekávat i výsledky.
Když vynechám letošní Audi, tak poslední velký rafan, který do F1 vstoupil a dokonce odkoupil mistrovský tým, tak byl Mercedes, který se trápil 3 roky a teprve až ve čtvrtém roce uspěl.
Osobně vidím mezi Mercedesem a Strollem tak velký rozdíl, že očekávat TOP výsledky už letos jsou pouze z říše snů.
Přitom Mercedes si motory s příslušenstvím a převodovkou vyráběl sám a taky měl v sedačce mistra světa.
Jestli Stroll tohle velké sousto dokáže spolknout, tak ho posadím mezi velikány jakým byl Colin Chapman, Enzo Ferrari, nebo Ron Dennis.
Hm, tak ti zase odlítl dekl a nic věcného nemáš. Proč tu píšeš
ty ses tu postavil do role “všechno vím nejlíp” tady s tímhle
sorry, ale tohle nejsou nic jiného než hospodské kecy, které potvrzují, že vůbec netušíš co se v F1 děje a jak probíhá vývoj.
jinak tady si to může přečíst, ano bylo to před testy, ale říkám, akorát si potvrdil svoje neznalosti. Jedinej, kdo tu žere slámu, jsi očividně ty a vytlačila ti mozek ven ![]()
Nepiš zas slohovku plnou nesmyslů, máš to přímo v tom článku
speciálně pro tebe jsem to zvýraznil, když tomu nerozumíš
(príspevok vymazaný autorom)