Vandoorne v F1 zcela pohořel. Ale tehdy byl McL v těžkém rozpadu a měl důležitější práce, než se starat o nováčka.
Kdo za nic nestojí, Alonso? To si teda nemyslím, na svůj věk jezdí super a pořád hraje vysokou hru (jak moc vysokou hru je otázka, protože chybí přímé srovnání v topem).
Spíš ten Aston stojí za houby. A jak už jsem psal, ani Adrian neuplete z ho vna bič za den.
Tak viděl si co dokázal 2023 třeba v Monaku v Q, ne? Dva sektory lepší než Verstappen. Zestárnul tak moc za necelé dva roky? idk, tbh, stále tam ten oheň vidím.
A Newey na to má podstatně déle než den. Navíc v pracovně i spí a manželka smířená, že ho uvidí jednou za pět let.
Pokud je to pravda, tak toho beduína měli z prezidentské funkce poslat okamžitě za Masim.
Proč to píšeš mě, to vaše skupina mu na začátku tleskala. Já od začátku říkal, že to bude šu lin.
No on nim bol, je a bude. Najprv chcu mat vsetko z Europy pripadne zo zapadu vseobecne, pretoze tam sa hra podla pravidiel, je to ziadane a exkluzivne ,a potom to sprznia. To je modus operandi prakticky vsetkeho v azii a v afrike. Tohto prznitela pravidiel nevynimajuc.