Aston Martin chce využiť tohtoročnú sezónu na vyskúšanie technológií pre rok 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Vandoorne v F1 zcela pohořel. Ale tehdy byl McL v těžkém rozpadu a měl důležitější práce, než se starat o nováčka.

Kdo za nic nestojí, Alonso? To si teda nemyslím, na svůj věk jezdí super a pořád hraje vysokou hru (jak moc vysokou hru je otázka, protože chybí přímé srovnání v topem).
Spíš ten Aston stojí za houby. A jak už jsem psal, ani Adrian neuplete z ho vna bič za den. :smiley:

Tak viděl si co dokázal 2023 třeba v Monaku v Q, ne? Dva sektory lepší než Verstappen. Zestárnul tak moc za necelé dva roky? idk, tbh, stále tam ten oheň vidím.
A Newey na to má podstatně déle než den. Navíc v pracovně i spí a manželka smířená, že ho uvidí jednou za pět let. :smiley:

2 Likes

1 Like

Pokud je to pravda, tak toho beduína měli z prezidentské funkce poslat okamžitě za Masim.

Proč to píšeš mě, to vaše skupina mu na začátku tleskala. Já od začátku říkal, že to bude šu lin. :stuck_out_tongue:

No on nim bol, je a bude. Najprv chcu mat vsetko z Europy pripadne zo zapadu vseobecne, pretoze tam sa hra podla pravidiel, je to ziadane a exkluzivne ,a potom to sprznia. To je modus operandi prakticky vsetkeho v azii a v afrike. Tohto prznitela pravidiel nevynimajuc.