Aston Martin ako najväčšie sklamanie? Na body musíme urobiť všetko perfektne, hovorí Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Já ti věřím, hodně výrobků vyrábí třeba Coca Cola.

Já to pouze někde četl, ale nijak jsem po tom nepátral.

Stále čekám na den, kdy si nepřečteš jen nadpis, ale celý článek :grinning:

1 Like

Redbull vlastní pouze vývojové laboratoře, kde vyvíjí nápoje.
Nic nevyrábí, nápoje pro ně vyrábí Rauch, plechovky různí výrobci, jednoho máme třeba u nás v Kyšicích u Plzně.

4 Likes

Teď jsem si všiml, že v minulých dnech tady bylo několik “duchaplných” narážek na mojí zmínku o chladičích Red Bullu.

Pro zjednodušení problematiky, myslím, že je to hodně podobné, jako když doma vaříte polévku…
Takže vyrobit to zvládne každý :grinning:
S pochopením už je to složitější…

Kdyby někdo měl zájem, celou tu vědu vysvětlím, je to docela zajímavé.

1 Like

Aston zatím nedokáže patřičně nakládat s potenciálem Alonsova bájného, zlatého šroubováku a jede si tak nějak své.
Nadále fandíme :green_heart:

Faktická debata je největším nepřítelem podobných narážek, takže z té strany asi zájem nebude…

2 Likes

Alonsovi se ten jeho bájný zlatý šroubovák už pořádně ohýbá.
Asi mu v Astonu nedělá zelená barva dobře a potřeboval by nějakou modrou. :crazy_face:

Asi parkside :grin:
I když na něj nedám dopustit

2 Likes

Zkus Milwaukie. Ale bacha na německé baterky, ty jsou zkujvené už v katalogu. Orginální americké vydrží klidně i 15 roků.

Jj znám, kvalitka, hoši to je Amerika :us::muscle: ale na to moje šontání pracovní postačí i nářadí z Lidlu :slightly_smiling_face:

Tohle v Lidlu pro Tvůj obor nenajdeš.

Vypadá to jako plastový model vnitřní čelisti fiktivní bytosti známé jako “vetřelec” s kovovým doplňkem. :wink:

Případně jako brutalistická parafráze devonské makrely s názvem Dunkleosteus. :slightly_smiling_face:

1 Like

ferda je instalater, takze to bude nieco na krajanie trupiek.

Tak nějak jsem to pochopil… :slightly_smiling_face:

zase to tripperove oblubene varenie.

1 Like

Kde se vzal můj mindrák z kuchařů už jsem tady popisoval, tak žádné překvapení přeci :muscle:.

Je to loupačka kukuřice.

1 Like

Ferdo, Ferdo, tady jsi na vysoce technicky specializovaném fóru, kde jsou samí technokrati, strojaři, nebo konstruktéři.
Takže s vtípkem o loupačce kukuřice tady nemůžeš uspět :grinning:.

Ale vybavený jsi teda parádně.
Mám podobnou řezačku na zkracování řidítek, samozřejmě na ruční pohon, ne aku, protože jsem škudlil.

5 Likes

Též musíš všechno prásknout. :grin:
Hodně mě zaujalo na jak jednoduchém principu ten strojek pracuje.