Já ti věřím, hodně výrobků vyrábí třeba Coca Cola.
Já to pouze někde četl, ale nijak jsem po tom nepátral.
Stále čekám na den, kdy si nepřečteš jen nadpis, ale celý článek
Redbull vlastní pouze vývojové laboratoře, kde vyvíjí nápoje.
Nic nevyrábí, nápoje pro ně vyrábí Rauch, plechovky různí výrobci, jednoho máme třeba u nás v Kyšicích u Plzně.
Teď jsem si všiml, že v minulých dnech tady bylo několik “duchaplných” narážek na mojí zmínku o chladičích Red Bullu.
Pro zjednodušení problematiky, myslím, že je to hodně podobné, jako když doma vaříte polévku…
Takže vyrobit to zvládne každý
S pochopením už je to složitější…
Kdyby někdo měl zájem, celou tu vědu vysvětlím, je to docela zajímavé.
Aston zatím nedokáže patřičně nakládat s potenciálem Alonsova bájného, zlatého šroubováku a jede si tak nějak své.
Nadále fandíme
Faktická debata je největším nepřítelem podobných narážek, takže z té strany asi zájem nebude…
Alonsovi se ten jeho bájný zlatý šroubovák už pořádně ohýbá.
Asi mu v Astonu nedělá zelená barva dobře a potřeboval by nějakou modrou.
Asi parkside
I když na něj nedám dopustit
Zkus Milwaukie. Ale bacha na německé baterky, ty jsou zkujvené už v katalogu. Orginální americké vydrží klidně i 15 roků.
Jj znám, kvalitka, hoši to je Amerika ale na to moje šontání pracovní postačí i nářadí z Lidlu
Vypadá to jako plastový model vnitřní čelisti fiktivní bytosti známé jako “vetřelec” s kovovým doplňkem.
Případně jako brutalistická parafráze devonské makrely s názvem Dunkleosteus.
ferda je instalater, takze to bude nieco na krajanie trupiek.
Tak nějak jsem to pochopil…
zase to tripperove oblubene varenie.
Kde se vzal můj mindrák z kuchařů už jsem tady popisoval, tak žádné překvapení přeci .
Je to loupačka kukuřice.
Ferdo, Ferdo, tady jsi na vysoce technicky specializovaném fóru, kde jsou samí technokrati, strojaři, nebo konstruktéři.
Takže s vtípkem o loupačce kukuřice tady nemůžeš uspět .
Ale vybavený jsi teda parádně.
Mám podobnou řezačku na zkracování řidítek, samozřejmě na ruční pohon, ne aku, protože jsem škudlil.
Též musíš všechno prásknout.
Hodně mě zaujalo na jak jednoduchém principu ten strojek pracuje.