Asi zostane bez večere, žartoval Alonso o Bortoletovi | Magazín F1 - F1online.sk

Fanúšikom Fernanda Alonsa sa museli v 25. kole pretekov postaviť všetky vlasy dupkom. Dvojnásobný majster sveta takmer skončil v bariére po tom, čo ho de facto klient jeho manažérskej spoločnosti takmer rozotrel na bariéru. Našťastie sa nič nestalo, a tak sa obaja na situácii dobre zabavili.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196419/asi-zostane-bez-vecere-zartoval-alonso-o-bortoletovi

Alosno je jeden z najlepších pilotov, ktorích sme mohli vidieť jazdiť v F1. Jeho vášen pre motorpšport a jeho výkony dokazúju svoje. Je mi velmi lúto že človek ako je on a jeho talentom nebol ocenený riadnym monopostom v jeho kariere. Ja som nebol Fernandov fanúšik ale ako som videl čo predvádza s tým monopostom, bolo to niečo neuveritelné, či Ferrari 10-14 alebo Mclaren 15-18… ten človek si zaslúži neuveritelný kredit od každého fanúšika formuly 1. a dúfam že jeho cesta ešte neskončila. padre alonso

4 Likes

Emerson Fittipaldi o Alonsovi: “Stále má na to, aby vyhrával. Ještě mnoho let. Pokud máte touhu, můžete vyhrávat. Aston Martin může mít příští rok s Adrianem Neweyem velmi konkurenceschopný vůz.”

:muscle: :green_heart: :pray:

3 Likes

dúfajme, že sa podarí postaviť konkurencieschopný monopost… padre … len ma velmi mrzí že nový fanušikovia nadavaju na alonsa a nevideli jeho výkony… je to jeden z najlepších pilotov F1 ak nie najlepší dovolím si tvrdiť

3 Likes

1 Like