Antonio Pérez verí, že Red Bull zmení prístup a Cunodovi dá rovnaké auto ako Verstappenovi | Magazín F1 - F1online.sk

Dalsi den, dalsie Honziho doprosovanie, aby si sa s nim bavil a opat hadky. Strateny pripad, slovami maestra - vyYebany mozog. :smiley:

Clovek, co nepovazuje Verstappena za velikana, nemoze mat ani zakladne znalosti. :slight_smile:

To, že jsou jiná, nemusí nutně znamenat, že ta auta musí být tvarově jiná.
Stačí horší a levnější materiály, horší zpracování, o pár kg těžší auto. Prostě jednomu autu dáš více lásky než druhému.

2 Likes

Sak ale to sa nevylucuje s tym co som napisal ci ano?

Ked mas cost cap tak maz logicky obmedzene peniaze, to je podstata - mas tam Verstappena ktory je zzity s autom ako venom so spideym, logicky davas peniaze na to aby si z toho skrze Verstappena mal profit

Momentálně si nevzpomenu který tým to byl, ale kvůli špatným hodnotám scaneru dostal penalizaci.
Někdy je holt běžná práce se svinovacím metrem přesnější, než ajťáci s kosmickou technikou.

To nebylo přímo na tebe… to bylo jentak všeobecně.

2 Likes

Redbull Racing.

Jediný team v poli ktorý spraví nové krídlo, 15x ho vyrobí ale nedajú ani jedno Perézovi :smiley:

7 Likes

Mňa bavilo toto :rofl:

Je to Totovo dieťa :grin:

Dobrá výchova sa nezaprie

Toto s nimi nie je ale jeho duch ostáva :rofl:

Darmo sa tu Verstapenovci zastrájajú a zosmiešňujú slová starého Pereza. Je nad slnko jasné, že druhé auto nemalo nikdy rýchlosť, ako auto č.1 :weight_lifting_man:
Som rád, že to teraz tatko Perez potvrdil. Sergio nebol až tak slabý, aby s takým monopostom nedokázal zbierať pódiá.