Dalsi den, dalsie Honziho doprosovanie, aby si sa s nim bavil a opat hadky. Strateny pripad, slovami maestra - vyYebany mozog.
Clovek, co nepovazuje Verstappena za velikana, nemoze mat ani zakladne znalosti.
Dalsi den, dalsie Honziho doprosovanie, aby si sa s nim bavil a opat hadky. Strateny pripad, slovami maestra - vyYebany mozog.
Clovek, co nepovazuje Verstappena za velikana, nemoze mat ani zakladne znalosti.
To, že jsou jiná, nemusí nutně znamenat, že ta auta musí být tvarově jiná.
Stačí horší a levnější materiály, horší zpracování, o pár kg těžší auto. Prostě jednomu autu dáš více lásky než druhému.
Sak ale to sa nevylucuje s tym co som napisal ci ano?
Ked mas cost cap tak maz logicky obmedzene peniaze, to je podstata - mas tam Verstappena ktory je zzity s autom ako venom so spideym, logicky davas peniaze na to aby si z toho skrze Verstappena mal profit
Momentálně si nevzpomenu který tým to byl, ale kvůli špatným hodnotám scaneru dostal penalizaci.
Někdy je holt běžná práce se svinovacím metrem přesnější, než ajťáci s kosmickou technikou.
To nebylo přímo na tebe… to bylo jentak všeobecně.
Redbull Racing.
Jediný team v poli ktorý spraví nové krídlo, 15x ho vyrobí ale nedajú ani jedno Perézovi
Mňa bavilo toto
Je to Totovo dieťa
Dobrá výchova sa nezaprie
Toto s nimi nie je ale jeho duch ostáva
Darmo sa tu Verstapenovci zastrájajú a zosmiešňujú slová starého Pereza. Je nad slnko jasné, že druhé auto nemalo nikdy rýchlosť, ako auto č.1
Som rád, že to teraz tatko Perez potvrdil. Sergio nebol až tak slabý, aby s takým monopostom nedokázal zbierať pódiá.