Antonellimu vŕta hlavou trojzastávková stratégia: Cítil som, že môžem zostať na trati | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Antonelli prvýkrát odchádza zo súťažného víkendu bez majstrovského bodu. Desiate miesto mu ušlo veľmi tesne. Po výjazde safety caru si poradil s tromi jazdcami, ale už nie s Olliem Bearmanom. Mladý Talian však cíti, že nedeľa nemusela byť taká komplikovaná.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195397/antonellimu-vrta-hlavou-trojzastavkova-strategia-citil-som-ze-mozem-zostat-na-trati

Mercedes to s taktikou nezvládol…to prezutie na červené pneu ukazovalo na 3 zastávkovú stratégiu,pri ktorej by sa aj bez sc prepadol aj keď nie tak veľa ako s sc…mediumky by to v pohode zvládli a Kimi by doviezol ďalší prídel bodov…škoda,jeho výkony sú pre mňa príjemným prekvapením…

Aj nám Kimi aj nám :rofl:

Ale Mercedes má také etapy keď dlho dobre tak občas proste musí vyrobiť niečo takéto.

Verili,že George na o 2 kola mladších gumách dôjde a Kimimu vymenia pneu znova.

Mohol pekne dôjsť 5-6. On nijakú zásadnú chybu neurobil ( okrem toho štartu, ten sa dal zvládnuť lepšie). Naopak určite sa zase veľa naučil, mal šancu si zapriedbiehať a tempo mal znova veľmi dobré. Plus pár veľmi pekných manévrov.

Za mňa z jeho strany ok, nič by som mu nevyčitala pokazil mu to tím. Ale to sa stáva. On ešte nie je vo fáze kde ich opraví sám, to je ok.
.