Antonelliho zahrial pri srdci odkaz od Hamiltona: Vypovedá o tom, aký je to človek | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 sa presunula na európske okruhy, čo pre tímy znamená návrat tradičných motorhomov. Andrea Kimi Antonelli vo svojej miestnosti, ktorú zdedil po Lewisovi Hamiltonovi, našiel aj milé prekvapenie od sedemnásobného majstra sveta, ktoré ho dojalo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198682/antonelliho-zahrial-pri-srdci-odkaz-od-hamiltona-vypoveda-o-tom-aky-je-to-clovek

Skoro mi upadla slza.
No nic, mna z F1 v prvom rade zaujima technicka stranka monopostov a dizajn.
Musim ist na ine forum …

2 Likes

Ok,že ťa zaujíma

Ale toto je proste normálne ľudské gesto

V F1 pretekajú v 1 rade ľudia

Vzdy si rikam, jestli tu pred vikendem bude clanek o novych dilech, co kazdy prinesl. Bohuzel by to byl clanek, ktery by musel nekdo sepsat od nuly a ne jen prelozit uz existujici clanek… Pak tu mame jen tyhle prelozeny hlody.

1 Like

Krása. Forza Kimi. :+1:

1 Like

Ja ako cynik verím tomu, že mu (Hamiltonovi) to poradil niekto z manažérskeho tímu. Vždy je dobré urobiť pekné gesto, ktoré nič nestojí a ktoré mladý určite prepáli do médií a zadarmo si tak zlepšiť svoj imidž v očiach verejnosti a zvýšiť svoju hodnotu, ktorú môže ďalej monetizovať.

1 Like

No ved keby mu to povedal napr taky verstappen a kimi by to vyzvonil do sveta tak by to tu vypadalo zase :joy:

3 Likes

To ma Lewis po otci, cetl jsem ze ten se stal “tatkou” mladych pilotu F1 pod hlavickou FIA, asi po dojaku s Hadjarem.

Bože Wolf prikázal mladému takúto blbosť povedať.Wolf je ešte stále zaľúbený do syrečeka a ešte ho stále glorifikuje,je to na grcanie,syreček nikdy nikomu bezcieľne nič milé nepovedal

1 Like

O tomto sa hovorí od Abu Dhabi že mu ten odkaz nechal

Akurat ten istý motorhome sa používal znova až v Európe

Jo no, místo toho tady jsou články o tom, že nějaký pilot jezdil s autem na Nordschleife a podobné.

1 Like