Antonelliho teší zvyšujúca sa sebadôvera: Už sa teším na ďalší víkend | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Antonelli mal v Japonsku poslednú šancu na prekonanie rekordu Maxa Verstappena pre najmladšieho víťaza veľkej ceny. Taliansky mladík sa na úvod svojej kariéry v F1 k tomuto počinu ani nepriblížil, hoci v Suzuke viedol preteky a stal sa aspoň najmladším pilotom na čele veľkej ceny. Oveľa viac však Kimiho teší konzistentný a konkurencieschopný výkon v priebehu japonského víkendu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193846/antonelliho-tesi-zvysujuca-sa-sebadovera-uz-sa-tesim-na-dalsi-vikend

Zlepsuje sa, tento vikend vobec nebol daleko za Russellom.

4 Likes

Súhlasím, za mňa až nečakane rýchlo nadobudol konzistentnú rýchlosť. Keď popracuje na kvalifikáciách, môže čoskoro pomýšľať na pódium.

3 Likes

Je radost sledovat jak se mladému klučinovi daří hned ve své první sezóně. :+1:

2 Likes

On potrebuje popracovať na zahrievaní gúm…tento raz už dokázal jazdiť konzistentné a čisté kolá, len tie gumy neboli asi ideálne. To je aj o Tom,že ich nepozná a tak ťažko niečo vymyslí, takže každou ďalšou Q by to malo byť lepšie.

…čo je ale aj problém Mercedesu momentálne, takže podľa mňa hneď ako nájdi niečo ako tím, tak aj Kimi hneď poskočí hore.

Džordžo sa ešte zapotí. Mladý pekne napreduje preteky od pretekov, zatiaľ nijak vyrazne nesklamal. On a Liam nastupovali do sezóny s najlepšími autami (z nováčikov), Liam pohorel a mladé ucho si ide svoje. Páči sa mi jeho prístup. Uvidíme čo sa z neho vykľuje keď bude musieť bojovať s Džordžom, či stále bude taký pohoďák

1 Like

Kimi Antonelli finished in P6, in the process becoming the youngest driver ever to lead a Grand Prix (18 years 224 days).

Antonelli also set the fastest lap and again is the youngest driver to do so (surpassing Verstappen at 19 years 44 days in Brazil 2016).

Už bere Maxovi rekordy.

3 Likes

A hlavně je spolehlivý hned ve svých počátcích.
Takové výsledky přicházejí jen když je mladému jezdci projevená péče.