Antonelliho najprv zmiatol trest, potom sa prihováral k pneumatikám | Magazín F1 - F1online.sk

Andrea Kimi Antonelli zažíva vskutku pôsobivý záver sezóny. Aj keď to tak po nevydarenej kvalifikácii nevyzeralo, po pretekoch mu v hodnoteniach odborníkov patrili najvyššie známky. Taliansky mladík ukázal, že obavy z degradácie na Stripe boli zbytočné, keď na tvrdých pneumatikách zvládol 48 kôl.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221059/antonelliho-najprv-zmiatol-trest-potom-sa-prihovaral-k-pneumatikam

Zas treba objektívne povedať, že George mal problém s riadením. To ale nijako neznižuje fantastický výkon, čo Kimi podal :clap:.

Mám pocit, že sa vracajú časy Senna vs. Prost. Máme dvoch super jazdcov, kde jeden jazdí super vyrovnane s rozumne, druhý dravo a s veľkým zápalom.

Ak sa nám pre sezónu 2026 podarí trafiť auto, M bude mať extrémny potenciál :+1:

1 Like

To je pán. Takhle to má vypadat. Sebevědomí a ego.

Nie, to nie. Sústredil som sa na svoje preteky. Ak mám byť celkom úprimný, snažil som sa Georgea dobehnúť.

Ten pujde brzo o mistra světa. Vypadá to, ze to Toto :smiley: trefil. :+1:

ale myslel som len na seba.

Verim, ze minimalne motor bude na top urovni.

Mohol by mi niekto vysvetliť situáciu v tomto čete ako to tu vlastne je. Sú tu aj normálny fanúšikovia F1 a hetero orientovaný alebo je táto komunita viac menej o pupušknkoch ? Pýtam sa to hlavne preto že každý tretí tu má pred svojim Nickom fotku chlapíka s padocku. Či už modela leclerka ale podaktorý si vyberajú aj iných . Asi ich priťahujú mužskejšie typy hornera, alonsa či verstapena. Moc sem nechodím ale čo sa týka aj vyjadrení podaktorých mi to tiež také pripadá že sú z horúcej vody robený, a hlavne tý čo si dávajú svoj Nick pidľa mien chlapov v padockuF1. Normálny chlap si dá svoj nick ale vrelou vodou robený si dá nick iného chlapíka a šup tam aj jeho fotku.
Chcel by som to naozaj vedieť ako to tu vlastne je, ale poprosil by som slušne a hlavne od niekoho kto nemá v nicku cudzie meno alebo obrázok cudieho chlapíka z prostredia F1. Naozaj na názory čudákov som neni zvedavý. Vopred Ďakujem, lebo ak je to tak ako si domýšľam , tak by som mal asi hľadať www o F1 len pre fanúšikov ktorý svoju orientáciu neukazujú celému svetu na oči. Mňa absolutne ich orientácia nezaujíma a preto mi je hlúpe sa na to pozerať že je tu skoro každý tretí vriacou vodou robený.

Na forum o formuli si stezovat na to, ze ma nekdo jmeno podle nekoho z formule a nedejboze jeho fotku.
To je hodne
5e411a0716a938e0a6549cd811fa408b

Jinak diky za starost. Ja osobne jsem bilej heterak a mam se fajn.

1 Like

Vsetci su teplouskovia, len ja som pokemon wiiiiiii

1 Like

Tenhle kluk to má asi u Tota dobré.

https://youtube.com/shorts/JG8KvKW6dyw?si=_Dd96acHrgsE8zVh

Moc ti neverím ty máš aj fotku aj nick a je vás tu takých veľa a čo je naozaj čudné tak niektorý tu máte svoje idol ktorý sú už dosť postarší, napr, dr Marka, Josa V… či wolfa a alonsa ale dosť je tu takých čo majú hlavne hamiltona a maxa či leclerca . Ste fakt čudný, u detí to beriem že si dajú nick svojho obľúbeného jazdca a trebárz aj z jeho prilbou či formulou alebo ksichtom. Ale u dospelích je to na zamyslenie.

Ty mas teda rad stare vyfuky

Kazdy ma svoje ale neni to dovod niekoho znevazovat ci hej?

Citis sa lepsie?

2 Likes

Jak to rict no… Lepsi mit postarsi idoly, nez mit v oblibe 14 lety holky jako HellHogr Situs spineIesssheep PUFF.

Aha … ďakujem .
Tak ale ja zastávam názor že každý človek je jedinečný a ako mu dali meno jeho rodičia alebo si ho neskôr zmenil a použiva ho tak aj nick by mal mať vymyslený aby ho vystihoval alebo niečo aspoň trochu podobné a ten používal, jasné ak nie je podvodník a má ich aj sto. U detí je to iné ale tak tiež u vyspelejších badám že si dajú svoj originálny nick. Ale v celku ďakujem ti

Kdyz jsme se do toho polozili. A dokazeme se bavit jako lidi. Tak z ceho je tvoje prezdivka a profilova fotka? Ja jsem si to zalozil z duvodu, ze jsem tady videl Helmuta trolit v livu a prislo mi fajn udelat si i Hornera.

Jinak jsi prvni v mym zivote, kdo neco takovyho resi. Osobne by me ani nikdy nenapadlo, ze bych resil prezdivky a avatary. Maximalne je resim ve smyslu, ze me neco zaujme a nebo pobavi.
Ale ja celkove internet beru s velkou rezervou, takze to bude mozna ten duvod.

1 Like

Ty sis ho hlavně založil protože si tu dostal ban za svoje chování a lži, no uspěšně v tom tady pokračuješ, rAstore.

eM je teda priezvisko alebo krstné meno? A identifikujes sa ako formula ?

1 Like

Ahoj. Vo svojom prispevku pises, ze tu moc nechodis. Podla tvojej statistiky si 1.1 tisic krat na stranke, a mas precitanych 6.5 tisic prispevkov, sam si ich 583 vytvoril. Na cloveka , co o sebe tvrdi, ze sem vela nechodi, celkom slusna bilancia. Tak ak sa ta mozem slusne spytat, aku vahu ma tvoje tvrdenie, ked sam tu klamed v priamom prenose .

1 Like

táto stránka je tu dosť rokov a áno chodím tak že si prečítam článok ale na spodok pod článkami moc nechodím a ani ich často nečítavam. Naozaj len málo kedy a za tie roky som sem tam niečo napísal to je jasné ak ma niečo zaujalo . Tak že tak

Áno je to skratka priezviska a dal som si formulu jazdca ktorému som fandil keď som bol mladší ( Fittipaldiho)

1 Like

Nesťažoval som sa na to že to tu máte tak s tými nickami ale pýtal som sa a hlavne slušne prečo to tak máte. V dnešnej dobe som si naozaj nebol istý či som na stránke ktorá je okupovaná fanúšikmi F1 alebo dákej pupušskej komunity ktorá ako je to tu zvykom len sa dosť často vadí a obviňuje jeden druhého ako keby to písali klebetné urazené ženské alebo dáky pupuškovia a tie nicky ma skôr prikláňali k tomu druhému. Dlho mi to nedalo no tak som sa slušne spýtal či som v správnom webe.

Okej, berem, dobré vedieť. Ja zas mám Sainza z dôvodu že tak ako fandím junirovi, tak fandil som aj seniorovi “El Matador” počas jeho pôsobenia vo WRC. Na profilovke mám zas “jútúbera” pôsobiaceho pod menom “Rocketpoweredmohawk” ktorý robil svojské/vtipné videá ohľadom diania v F1, ale už nie je aktívny. Toť vše z mojej strany

3 Likes