Antonelli si užíva ako nikdy predtým: Pri jazde ma nič netrápi, len dôverujem inštinktom | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Antonelli stojí na prahu životnej sezóny. Samozrejme, že je ešte skoro, ale tento taliansky mladík s každým výjazdom na trať rozdrvil všetky pochybnosti, ktoré mu boli predostreté. Dokázal to aj v Monaku, kde s veľkým prehľadom porazil tímového kolegu i všetkých pilotov, ktorým charakter okruhu umožnil, aby sa priblížili k doteraz dominantnému Mercedesu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/235130/antonelli-si-uziva-ako-nikdy-predtym-pri-jazde-ma-nic-netrapi-len-doverujem-instinktom

Ja som ešte niekedy minulý rok označil ANT za najnádejnejšieho nováčika, ale neverím, že zajtra dokončí pretek. To jednoducho štatisticky nevychádza. :slight_smile:

1 lajk

no praveze minuly rok sa ani zdaleka neukazoval ako extranadejny novacik, bol pomaly a robil neskutocne vela chyb

tie chyby mu sice este ostali aj tento rok, ale rychlostne sa zlepsil vyrazne

tak je tam sanca na to, ze prvi dvaja pojdu dole uz v prvej zakrute. antoleni aj minimax maju tuto sezonu dost zle starty