Antonelli si necháva otvorené vrátka k prestupu do Ferrari: Nič nevylučujem | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Antonelli nechal v Monze zabudnúť na absolútny prepadák Ferrari. Scuderia bola zvláštnym spôsobom rada, že taliansky mladík vyhral z predposledného radu, pretože rozjasal všetkých tifosi a obsadil titulné stránky, takže o katastrofe Ferrari sa písalo „až“ na druhej strane. Kimi, ktorý iba nedávno oslávil dvadsiate narodeniny, má pred sebou dlhú a úspešnú kariéru. Skôr či neskôr určite prídu špekulácie o jeho prestupe do Ferrari.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/244754/antonelli-si-nechava-otvorene-vratka-k-prestupu-do-ferrari-nic-nevylucujem

Pre väcsinu jazdcov je jazdit za Ferrari sen,alebo ciel .Preco by to malo byt pri talianovi ine ? Netvrdim,ze tam prestupi buducu sezonu, ale urcite skor,ci neskor skonci vo Ferrari. Hamilton tiez bol stastny v Mercedese, vyznaval im dozivotnu vernost a kde skoncil ?

Do ferrari chodia majstri sveta.

prečo by nemohla prilákať možno najväčší taliansky pretekársky talent všetkých čias?

A co Alberto Ascari?

Tak najskôr nech získa nejaké tie tituly a potom pred koncom kariéry môže zamieriť do Ferrari…

1 lajk

Mal by odist, je to jeho jedina sanca zachovat si tvar.

Letos bude mít první. Pak se uvidí.

1 lajk

Kimi nemá kde spěchat. Nejdříve si udělá pár titulů v Mercedesu a pak si může plnit další sny.

1 lajk

A co ma povedat? Ze do Ferrari nikdy v zivote neprestupi? Hamilton tam isiel ked mal 40, aj keby povedal ze mozno o 15 rokov, nevidim v tom nic zle.

„Everybody is a Ferrari fan, even if they’re not; they are a Ferrari fan. Even if you go to the Mercedes guys and they say, ‘Oh yeah, Mercedes is the greatest brand in the world,’ they are Ferrari fans.“

To ze je Russell v Mercedesu je jen proto ze Lewis chce titul s Ferrari, hned jak ho to prestane bavit bude Russell volny.

Az to Lewise prestane bavit, bude s Georgem zpivat? …nebo vyrazi na prehlidkova mola?
Neni cesty zpet.
Kimi to trefil, on neni 100%, ale ma 100% monopost a 100% dvojku vedle v garazi.

1 lajk

Posledni roky to tak prestastny nebylo

Přesně pro tuhle mentalitu vyhrálo Ferrari za posledních 20 let velky ho…

Ten tým se ohání pouze pseudohistorií, kterou Mercedes do 2 závodů vymaže.

dobre, a teraz sa pozri, a daj sem statistiky poslednych 20 rokov, vsetky timy, kde ktory tym skoncil v PK :slight_smile: oni sice ten titul nemaju, ale boli sezony kde on bojovali do posledneho preteku. asi okrem 2020 nikdy vyrazne nezaostavali, a v boji boli.

mozu toto povedat TOP3-4 timy poslednych 20 rokov? :smiley:
btw, je to pravda…
darmo..

Do Ferrari CHCE KAZDY. Uz len ta motivacia, ze prave ja mozem byt ten, co tam ten titul po 20r prinesie. Tak jak tam siel Alonso, Vettel, Hamilton, tak tam chce ist aj Verstappen, Norris, Kimi…atd.

A mozes sa aj osalit, inak to nebude.

3 lajkov

Jenom podotýkám, že tam je Mercedes od 2010…

Oh bóóže, tieto s.r.a.č.k.y tabulkové, excelovské nikoho okrem vás nerdov, nezaujímajú…

Aký musí byť človek magor, keď jediné, čo ho na F1 zaujíma, sú čísla, tabulky, štatistiky, nad ktorými si tu každý deň ■■■■?

Keď červené Ferrari vyštartuje do pretekov, tak mám tep 200/120 a aj keď nedokončí preteky, tak o 2 týždne mám zase pri štarte červeného Ferrari tep 200…

Chápeš? Nechápeš? Tak ss daj vypchať so svojimi číslami…

Já mám 200 tep, když si dám Zvičinskou sýrovku s čestvým rohlíkem.