Cesta Kimiho Antonelliho za prvým titulom majstra sveta sa komplikuje. George Russell sa po dnešku môže prestať sťažovať na smolu, pretože v posledných troch veľkých cenách bol objektívne pomalší než jeho tímový kolega, ale napriek tomu naňho získal 43 bodov. V Silverstone bol Kimi na ceste za ďalším víťazstvom a ďalším výrazným navýšením náskoku, ale ako to sám po pretekoch povedal, v Británii to osud skrátka chcel inak.
Vyzera to tak ze sa Kimi zosype v Rakúsku bieda dnes chyba na starte dopadne ako Oscar pred rokom este ze ma podporu Wolfa a ten snad nedovoli aby Russel vyhral
Totalny hlupak,kedze sam jazdi ako hlupak,nesetri monopost a vysledky vidime…On ma riesit stav sampionatu a nie to,ze musi za kazdu cenu vyhrat nejake preteky.
jediny hlupak si možno ty 13 zavodov do konca sezony a ty už riešiš šampionat ? za dalšie on nespravil chybu žeby to niekde oprel skratka ma tierial nevydržal ale to sa mohlo stať každemu Russell keby šiel pomali tak nemusel dostať defekt max keby šiel pomali tak nemusel vypadnuť
je to fakt obrovska smola ale uprimne ho mali stiahnuť zo zavodu jasne chel to skusiť ale na koniec jedine čo stoho odniesol je trest a zbitočne opotrebovanie sučiastok ale hej aspon to skusil
Statisticky sa mu ta smola vrati v podobe stastia. S trestom za tratove limity suhlasim. Keby tam je strk tak skonci, takto ziskal vyhodu, ze sa mohol vratit na trat.