Antonelli sa na seba hnevá: Nezvládol som svoje emócie | Magazín F1 - F1online.sk

Andrea Kimi Antonelli zvláda jesennú časť sezóny presne tak, ako potrebuje. Po nevydarenej prostrednej fáze ročníka sa v jeho poslednej tretine potrebuje vrátiť do boja s najlepšími. Na Georgea Russella to možno stále nestačí, ale aspoň dáva zabudnúť na čiernu bezbodovú sériu z letnej časti sezóny. V Singapure sa kvalifikoval na peknom štvrtom mieste, ale so svojím výkonom nebol spokojný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215409/antonelli-sa-na-seba-hneva-nezvladol-som-svoje-emocie

Kimi mi robí radosť - čoraz viac ukazuje svoj potenciál. Je fajn, ak sa môže na seba hnevať za P4 v kvalifikácii :grin:

1 Like

Po letní přestávce se mi Kimi líbí. Podává rychlejší i jistější výsledky jak v Q, tak v i závodech.
Z jeho výkonů cítím větší stabilitu a začíná navyšovat hru.
Bohužel pro něho sedí v druhém autě extra třída. George jezdí fantasticky.

1 Like

Pre Kimiho je to v tejto fáze jeho F1 kariéry skôr plus. Skončí za Georgom? Jasne, veď George je super jazdec - to sa dalo čakať! Kimi tak nemá na seba tlak, že musí porážať svojho kolegu. A ak sa dostane pred neho? Wow, dokonca sa dostal pred Georga! :grin:

No ale body sa rozdávajú dnes, tak obom chalanom držím palce.