Antonelli sa do konca sezóny chce vyrovnať Russellovi | Magazín F1 - F1online.sk

Kariéra Andreu Kimiho Antonelliho zažíva vo Formule 1 len pomaly štart. Paradoxné je, že na okruhoch, ktoré taliansky mladík nepoznal zo svojich juniorských čias, si počínal veľmi dobre, ale na tradičných európskych tratiach sa mu nedarilo. Pred druhou polovicou sezóny tak potrebuje poriadne zabrať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210945/antonelli-sa-do-konca-sezony-chce-vyrovnat-russellovi

Bude sa mu musiet minimalne vyrovnat. Aby nevyhodili o rok jeho, ale prave Russella. Ked dojde Verstapen :ghost:

4 Likes

Koukám že si zvýšil svojí hru ohledně lodí a …. :face_with_hand_over_mouth::grinning:

1 Like

Mi se líbila hlavně ta česká vlajka.

1 Like

Mi taky…  

3 Likes

Hm… Mně se v 18 letech nevalely holky po jachtě.

Třeba jsi byl stejně přírodní typ jako já, který se s holkama raději válel na mezích. :grin:

Jinak sis to měl přiblížit. :slight_smile:

2 Likes

Jen počkej až to Kimi zjistí. To bude kartáč. :grin:

Potřebuju poradit. Seznámil jsem se s nějakou holkou, a říkala, že sleduje formule, a že fandí Verstappenovi. Jako nic jsem ji na to radši neřekl…
Pak jsme se nějak o F1 bavili, a pak jsem se jí zeptal, co říká, že by přestoupil do Mercedesu, a ona něco ve stylu, že by to nezvládla, že nedokáže Mercedesu odpustit rok 2021.
Co s tim? Jak rychle mám utíkat?

1 Like

Blokni ju a uzivaj si bezstarostny zivot

welcome on board :+1: :sweat_smile:

musis sa rozhodnut ci ti viac radosti spravi “ta holka” alebo Antonelli…

1 Like

Vzťah s ňou môžeš začať napríklad tým, že máš doma tiež figúrku Verstappena. :slightly_smiling_face:

1 Like

Na to ji sbalil… :smile:

2 Likes

Jestli je pěkná, tak využít, zneužít, a vytáhnout triko Wolffa :smile:

1 Like

takze ju zbalil na to ako mu doma stoji maly Verstappen s velkou hlavou ?

Proč ne, existují i podivnější důvody… Ale tady to určitě byl šarm a kouzlo osobnosti :smile: !

:thinking: To že si s někým píšeš, neznamená, že s ním mluvíš.

1 Like

Co, že nemůže odpustit Mercedes, ale ten Verstappen. To je red flag chodící