Antonelli prijal zodpovednosť aj trest: Ospravedlňujem sa tímu aj Maxovi | Magazín F1 - F1online.sk

Teď čtu na AMuS že ta klauzule pro Maxe na odchod se aktivuje koncem července a je to že když bude 4 a horší tak může ukončit s RedBullem kontrakt. No a zrovna Russell ztrácí jen 9 bodů :smiley: Tomu se asi fakt chtít nebude a možná uvidíme ještě větší kouzla :face_with_hand_over_mouth:

Navíc …
image

1 Like

V podstate ten rozdiel v kvalifikaciach voci timovemu kolegovi ma antonelli z aktualnych timovych dvojich druhy najhorsi, viac uz straca na kolegu v priemere len tsunoda

Ale samozrejme, russell je urcite pilot, ktory patri do absolutnej spicky, v F2 porazal aj norrisa s albonom, cize to urcite ma narocne, ale proste ten hype okolo neho bol ze to je druhy max, a max bol rychly hned od zaciatku

Wolff mohol otvorit penazenku a poslat mladeho na dva roky do Williamsu. Rozhodol sa, ze obetuje sezonu a mladeho nachysta sam.
Co sa tyka vykonnosti v porovnani s tohtorocnymi rookies tak ho mam zatial v kolonke, ze vela vody nenamutil. Rovnako ako Bortoleto (aj ked ten sa predviedol teraz v rakusku). Russell, Hulk su konzistentne rychlejsi.

Najvyssie z novacikov mam Bearmana hned za nim Hadjara. Lawson mal tazky start, Doohan nesklamal, Col zatial nic moc.

3 Likes

Tak Russell záhadně přestane bodovat, aby nepředběhl Maxe a Horner to má nahnuté i tak si myslím. Přece jen ty organizační změny se neukazují jako funkční

1 Like

Hele popravdě, Russell by toho mohl být schopen :smile:

2 Likes

Já si to myslím, to nebyla sranda z mé strany. Russell jede tyhle věci běžně

2 Likes

Akoze jasne, antonellimu by som este dal tak rok a pol, ak ale dovtedy nezacne aspon vykazovat rychlost (nemusi nevyhnutne nosit body ako russell), tak si myslim ze to uz ziadna hitparada nebude

1 Like

bortoleto v quali vyrovnany hulkovi, len mal zatial smolu alebo nedostatocne skusenosti aby dorucoval body ako hulk, lenze kimi nema zatial proste ani tu rydzu rychlost

Ja tam vidím incident ako v online lobby.

Max už brzdil do T3, zatiaľ čo Kimi bol ešte len niekde na ceste medzi Grazom a Spielbergom a priletel tam ako šinkansen.

Keby netrafil Maxa, tak ide až na tribúnu. :sweat_smile:

2 Likes

Neprehanej. Byla to smula. Vzdyt do Maxe jen drcnul. Bohuzel mu to rozbil, ale na zadech nikdo neskoncil. S Maxem soupnul tak dva metry. Ty z toho delas nehodu stoleti.

Nepreháňam, ale samozrejme to píšem s nadsázkou. Bola to obrvoská chyba, nie malá, letel tam rovno ako keby mal aquaplanning, ale stáva sa.

Nie nehodu, ale divebombu. Nehoda ako taká nebola až tak veľká, ale to je len šťastie, že Max už bol tak ďaleko atď. V F2 v sobotu dal týpek oveľa menšiu divebombu a skončil na streche a vyradil 2-3 ďalšie monoposty. :smiley:

No jo no. Mel snahu. A je tak sympatickej ze se mu to musi odpustit. :smiley:

Ale je skoda ze trefil Maxe. Kdyby trefil George, to by bylo zajimavejsi. A George byl v tomhle zavode nudnej, v zaberech snad nebyl ani jednou. Max by byl zabavnejsi. :smile:

Ale hej, je to sympatický chalan. A údajne má Maxa veľmi rád. :slight_smile:

No to by bolo keby trafil Georga. Alebo ešte viac keby trafil Piastriho a teraz by Lando viedol šampionát o pár bodov. :sweat_smile:

Nesouhlasim. To by ten zavod byl uplna nuda. :laughing:

Ja jsem rad ze jsou tam tihle dva, malej Max a elegan. Sem zvedavej jak to dopadne.

Zavod by bol fajn aj bez nich (samozrejme s nimi lepsi). Bolo dost peknych subojov aj v strede pola. :slight_smile:

Ale to ticho a sklamanie na okruhu po tej kolizii v T3 az bolelo. :grimacing:

2 Likes

No par minut jsem taky mlcel. Ale nakonec jsem si to uzil.

To podle me neni ono. Tu strkanici na konci jsem si fakt uzil. :grin:

1 Like

Tomu se muzeme jen smat, takovy liznuti to bylo v pomaly rychlosti, co je to proti jezdeni Lewisovi po hlave :sneezing_face: