Antonelli prijal zodpovednosť aj trest: Ospravedlňujem sa tímu aj Maxovi | Magazín F1 - F1online.sk

Pozri si to ešte raz. Až takúto obrovskú divebombu si nepamätám ani od Maxa. A dokonca asi ani od Maldonada a iných kamikadze borcov.

On netrafil monopost pred sebou, ale ten, ktorý bol pred ním o tri pozície. Čím viackrát to pozerám, tým viac mi to hlava neberie, že čo tam chcel dokázať. Takýto manéver nie je ani level F2, to je hotové online lobby.

Kimi zjavne potrebuje ešte veľa času. Tak ako ho svojho času potreboval aj Max, no tam bola neskutočná rýchlosť a hviezdne výkony (popri chybách) hneď od začiatku.

Tie tvoje drísty sa nedajú ani čítať. Robili z neho druhého Maxa a to tam zatiaľ nie je. Pravidelne stráca na Russella pomerne jednoznačne. Bolo pár výnimiek (Miami SQ), ale to sú zatiaľ fakt len výnimky.

Na top tím ešte pripravený nie je. Ale aj Piastrimu to trvalo 2 roky, aby sa do toho dostal (na rýchlosť top jazdca), tak uvidíme ako rýchlo (a či vôbec) to pôjde Kimimu.

1 Like

To v žiadnom prípade je to first lap…tam je 3 až až

Toto bolo vyslovene o vychovnom aspekte toho trestu. O ničom inom.

Neposlal to úmyselne, bol to sled udalostí ktorý začal zlým odhadom ale nie nebezpečným manévrom .

Za čo 5 či 10?

Max za úmysel dostal ? 10 sekúnd nie miest.

to su mclaren fans predsa…

Až na to že to vôbec nebola dive bomba.

Lebo on nechcel prebiehať.

On neskoro zareagoval na Lawsona a viezol sa už nevedel urobiť nič.

Chybu urobil tam…

Dive bomby môžeš urobiť keď sa snažis predbiehať a Kimi sa len snažil vyhnúť RB2, kde zle predvídal čo sa stane.

To je nedostatok skúseností na štarte s tak veľkým autom s takými rýchlosťami, nie úmyselnú manéver.

Takže zase trepeš 5 cez 9.
Maxa trafil už preto,že auto už si robilo čo chceli vďaka predošlej chybe.

A Antonelli rýchlosť nemá ? Nemá hviezdne výkony ? Na 18 ročného fracka ?

Max bol v priemernom tíme, to sa oveľa oveľa ľahšie ovláda aj učí, proti primeraným pilotom aj kolegom

Ešte raz Antonelli sa porovnáva zo š■■■■■■ a s jedným z top Q jazdcov na roste.

Celá formula jeden je dnes zložitejšia ako pred 10 rokmi, gumy sú shit ktorému nerozumie ani tím .

Max mal rýchlosť v priemere čo je ľahšie aj ťahšie zároveň. A narobil oveľa viac sprostosti.

Či vôbec je vzhľadom na to,čo zatiaľ previedol veľmi zvláštna otazka,že to v sebe má nie je diskutabilné a predviedol to. A včerajšok to nemení.

A keďže ešte neodjazdil ani celú sezónu tak su tieto reči dosť odveci, že čakáš že tam bude hneď a všetko hneď zvládne. To sa ale NEDA ! A NEDAL TO ANI MAX len máš krátku pamäť.
Presne preto Kimi už má na top tím a presne preto tam je, aby sa naučil čo potrebuje aby dostal zo seba maximum.

Zatiaľ sú to len výnimky ?

Krásny výkon v Austrálii, výborná Q 2x po sebe v Miami (šprint mu zničil Max), pekne Q v Bahriane, absolútne perfektne zájazdené v Kanade na trati čo nepoznal nepodľahol tlaku a mal skvelé tempo. Presne sa ukázalo ako problém je práve Mercedes ktorý je nevyspytateľný …a ako rookie veľmi ťažký na zvládnutie.

Okrem toho tam su ešte 2 DNFs kde jazdil síce výborne a mal dobre preteky, ale nedokončil Plus jeden SC ktorý ho obral o body práve v Bahriane kde celý víkend urobil všetko dobre a bol veľmi rýchly. Ukázal niekoľko krásnych manévrov aj obran už tento rok.

Jeho chyba bola Monako aj to ho potrestalo len to že to bolo Monako, kde také veci urobili majstri z majstrov a teraz Rakúsko kde tiež aj skúsenejší v tejto zákrute to nevybrali.

Každé jedny preteky odjazdil dospelo a v dobrom tempe. Že stráca na RUSSELLA je len vec toho,že ten je lepší ako si ty ochotný uznať a ma 8 rokov viac skúseností.
Je iné porovnať sa s lahkonadpriemerným jazdcom ( ako to mal Max alebo na teraz Hadjar) a s top jazdcom.

Lenže Kimi nepotreboval žiariť každé jedne preteky, on sa potrebuje učiť a hlavne na začiatku potreboval najmä dojazdiť.

Trošku išiel opatrne lebo Monza, a teraz zase po Tom pódiu akoby narástol a išiel až moc neopatrne. Normálna vec v prvej sezóne. Poučí sa a nájde balans vďaka ktorému bude lepší.

Tím a tým rátal, žiadna dráma to nie je a ani dovod na to tvrdiť že nemá rýchlosť alebo nezvlada top tím. To je blud

Tak Kimi je neklasifikovaný, takže nelze, aby měl časový trest.

Verstappen klasifikovaný byl.
Nebo potřeba Norris v minulém závod.

Veď ok presne preto je 3 miesta OK. Najmä keď first lap

Ale 5 a 10? Wtf ?

To je extrém a dava sa to za výrazne iné prúsery

Souhlasím s Puffem, že tohle mělo být za 10 míst na startu

Preco vlastne? Ja tam vidim incident v prvom kole

Talianská horúca hlava :slight_smile: Každopádne tímto stále viac otvára dvere prestupu Verstappena do Mercedesu. Keďže sa nový Senna zatiaľ nekoná.

Grosjean za taketo manevre tiez dostaval kapky, verejnost volala po tvrdych trestoch. Taketo nehody su v F3, v F1 malokedy a to este moze byt rad ze nezobral so sebou styroch. trest +10 miest je bezpredmetny pre pilota, ktoreho primarnou ulohou je zbierat skusenosti.

No tak Toto zavolal … myslim ze poucenie pre AKA je dostatocne a Max aspon nerusene mohol pozerat 24h Spa

:eyes:

Toto je veľa aj na online lobby. :sweat_smile:

A čo pozeral do mobilu či čo? Veď tam všetci brzdili úplne normálne, nikto tam nič nezvyčajné nestváral, až na neho.

Nejdem z toho robiť vedu, spravil chybu, veľmi amatérsku, ale ok, je nováčik, no prekvapilo to asi všetkých, že to bola takáto veľká chyba. Ale z tých tvojich drístov o jeho rýchlosti mi grcajú oči.

Nie, nemá. Na to aký bol okolo neho hype, tak zatiaľ nemá. Hlásali ho ako nového Verstappena, no v sobotu opäť stratil pol sekundy na Russella na najkratšom okruhu v kalendári. V pretekoch snáď ani raz Russella ešte neporazil a v quali raz, keď to Georgovi nevyšlo.

Nehovorím, že je vyslovene zlý, to nie, Russell je veľmi silný protivník, no zatiaľ ten hype a potenciál nenapĺňa. Uvidíme, či tak bude o rok-dva (aj Piastrimu to trvalo).

Práveže v priemernom tíme bývajú tie autá horšie ovládateľné.

Pozri sa na McLaren - Dunne do neho sadol a chýbali 2 desatiny, aby vyhral tréning.

Alebo sa pozri na Sachír 2020 - Russellovi trčala hlava, čo sa tam nezmestil, a ani to auto poriadne nevedel ovládať a napriek tomu by tie preteky vyhral nebyť toho pitstopu.

Nečakám, len ty máš zase žlč a krv pred očami. Píšem, že zatiaľ potenciál a hype nenapĺňa a uvidím, či ho naplní o rok alebo dva. Rovnako dodávam, že aj Piastrimu to trvalo dva celé roky. To mal byť tiež nový Verstappen, a hoci je už teraz rýchly, tak nový Verstappen to nie je.

Tam to mal ťažké ako nováčik, ale tak dobrý výsledok je dielom šťastia.

Šprint si zničil sám na štarte a ani potom absolútne nemal tempo. A keď už, tak ten pitstop bola chyba RB a nie Maxa.

Dve desatiny za Russellom.

V Q pol sekundy za Russellom a v pretekoch to auto malo na double, Russell úplne neohrozene vyhral, perfektné by bolo aspoň druhé miesto.

Čo majú povedať nováčikovia v Haase, Red Bulle alebo Racing Bulls? To sú určite ľahšie autá ako Mercedes, čo? :clown_face:

Ja Russella uznávam ako jazdca, tento rok je pre mňa po Maxovi druhý najlepší na rošte a verím tomu, že v McLarene by mal neohrozený náskok v šampionáte aj vedľa Norrisa aj vedľa Piastriho.

Len ohľadom Kimiho som realista. Podľa mňa jazdí zatiaľ na nováčika priemerne a ten hype a očakávania od neho sa ukázali ako prehnané. Taký Hadjar sa mi zatiaľ páči oveľa viac a to bol pomerne noname pilot.

Záleží či Maxa porovnávaš so Sainzom (nadpriemerný) alebo s Ricciardom, ktorý bol v tej dobe top pilot a potenciálny majster sveta, rovnako ako teraz Russell.

2 Likes

Zavolal.

1 Like

Protože to bylo úplně mimo a nebyla to ani první zatáčka. Tohle bylo mimo ala Grosjean nebo Maldonado. Ještě bylo štěstí, že to byl jen Max sundanej, mohlo to být horší

Naprosto souhlasím. :+1:

Proč mu volal Toto? :slightly_smiling_face:

Asi Russell není tak dobrý, jak tu sám Puff prezentoval :thinking:

Myslíš že je z toho Puff hodně nervózní, nebo tomu moc nedává? :thinking:

Puff se na Maxe těší, s Davidem budou bff

1 Like

Nov za mna co sa tyka kimiho tak som cakal, ze bude mat aspon obrovsku rychlost, chyby som cakal, ale zatial skor opak je pravdou a popravde trochu sklamanie, absolutne russellovi nestiha rychlostne, a to konzistentne, keby to aspon bolo tak, ze obcas ma rychlost a obcas nema, lenze on ju nema skoro nikdy zatial, v podstate pokracuje v priemernych vykonoch z F2