Víťazné trofeje pre Veľkú cenu Talianska pobavili fanúšikov po celom svete. Kimi Antonelli využil tú svoju na vskutku jedinečnú formu oslavy svojho pretekového víťazstva — aspoň na pomery Formuly 1.
To more ľudí, ktoré akoby nemalo konca tam prišlo kvôli niečomu inému ty truhlík. To more ľudí by tam stálo pod pódiom, aj keby si tam ty nestál, kapišto?
Tady názorně vidíme jaké je Kimi ještě nezkušené ucho.
Kdyby byl zkušenější, tak při svém vtípku mohl na svou stranu získat doživotního sponzora Parmalat, který měl k F1 hodně blízko.
tak tvoj obľúbenec sa vykotil ako amatér,Ferrari na to nemalo ale fans oslávili prvého talianského víťaza po 60tich rokoch,tak to pre nich bola skvelá satisfakcia…tvoje jedovaté sliny na tom nič nezmenia….
Moc dobre vieš, že tifosi by tam stáli pod pódiom a kričali, pískali, spievali aj keby tam nestál hore Kimi. Robia to predsa každý rok, bez rozdielu, či na pódiu je niekto z Ferrari, alebo niekto cudzí. Ja som tam videl ako každý rok obrovské vlajky Ferrari, nevšimol som si, že by tam niekto oslavoval víťaza z Meecedesu
Čiže to môžeme chápať tak, že vlastne vyhral motor Mercedes, všakže…
Pozri, nebudem Ťa tu s tým naťahovať. Odpovedz si ale sám, keby Kimi jazdil včera v Monze vo Williamse, Haase, alebo Racing Bulls, tak by si tu nepísal o jeho neskutočnom výkone. Vyhrať na najrýchlejšom monoposte je povinnosť, robiť tu z pilota superhviezdu je klišé pre rádobyfanúšikov…
Co to je za otázky? Vám už z toho solidně přeplo.
Vyhrál by Mbappé mistrovství světa, kdyby hrál za Trinidad a Tobago?
Vyhrál by Ronaldo zlatý míč, kdyby hrál za Slovan Bratislava?
Hoci je to o tifosi pravda, pravda je aj to, ze Kimi ako vitaz bol s radostou oslavovany.
Za Mercedes jazdi aj George a reakcie divakov na nich na podiu boli znacne odlisne