Antonelli píše históriu Formuly 1. Po víťazstve sa od šťastia neubránil slzám | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Antonelli sa v nedeľu stal 116. pilotom Formuly 1, ktorý dokázal zdvihnúť nad hlavu víťaznú trofej. Pre pilota Mercedesu to znamená splnenie veľkého životného sna, aj preto ho sprevádzali veľmi silné emócie, aké sme už dlho nevideli.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/229641/antonelli-pise-historiu-formuly-1-po-vitazstve-sa-od-stastia-neubranil-slzam

Gratulujem Kimimu, na rozdiel od zvyšku stajne je to sympatický človek ( uvidíme do kedy ). O písaní histórie F1 by som ale nehovoril, skôr sa tu bavme o nejakom hybride, čiže skôr H1 ?

6 lajky

13 lajky

Som rád za Kimiho bodajby to tento rok aj vyhral. Russell zase ukázal charakter jemu normálny dobrý človek fandiť nemôže

6 lajky

Naprosto presne… za me ctrl+C ctrl+V

Tak vitazstvo Kimimu nikto nevezme a aktualne je (mozno aj na dlhsie) najmladsi drzitel PP v F1 ever, to sa vzdy “rozmazava” a spomina sa prepisovanie historie a pod. Ale zvysok suhlas :slight_smile:

Za mna tak, ako je George nesympaticky, tak je Kimi jeden z najsympatickejsich a vikendove uspechy som mu s usmevom doprial :slight_smile:

Takto šťastný bol Toto naposledy pri víťazstve Hamiltona v Silverstone. A najbližšie bude pri ďalšom Kimiho víťazstve. :smiley:

1 lajk

Já Kimimu fandím od motokár. Vždy jsem mu věřil. Dnes jsem si to velmi užil. :slightly_smiling_face::smiling_face_with_sunglasses:
Magické vítězství. :heart::trophy:

Jakoby, vzhledem k tomu, že jeho kolega v Mercedesu je všemi oblíbený Russell, tak se připrav že Kimi teď bude mít spoustu fanoušků :grin:

1 lajk

1 lajk

Russell je v pohodě. Říká, co si myslí.
Občas pohladí psa proti srsti, takže by ho lidi měli paradoxně milovat.

Je to skvělý pilot. I jemu budu přát titul. Za svůj skill si ho zaslouží.

1 lajk

Já to mám jednoduchý, oba jsou pro mě no-go. :slightly_smiling_face:

Nevadí, tak si aspoň užívej sezónu.
Letos jsou parádní akce a parádní souboje. Škoda, že není více týmů, které by se mohly zapojit.
To první kolo byla absolutně skvělá zábava.

Puffe ten tvůj ragebait je čím dál horší

1 lajk

Že Alonso s Verstappen mají 17x týdně clanek, že to stojí za prd, tak to neznamená, že to stojí za prd.

Kdyby zrovna Alonso nejezdili na úrovni F2, tak on je ten první člověk, kterej by vyskakoval z monopostu jak to je nejúžasnější a světě.

Bez ohledu na to, že je Mercedes stále 1-2, tak to je zábava a jsou úžasné souboje.
Na tom nářek neúspěšných nic nezmění.

1 lajk

Jojo Puffe, že si se takhle nebavil na začátku 2022 třeba, čím to je?

Ono je problém v tom, že ty jsi ten co takhle funguje. Mercedes domninuje - je to úžasné. Mercedes je 4/3 nejrychlejší - jsou to strašná pravidla. Fakt je ten, že závody jsou o tom, kdo kde nabije baterii a kdo si ji bude strážit. Ještě jsem bral KERS a pak přesun na ERS, ale tohle už je prostě směšné, když ti to omezuje i Q, kde i to jedno kolo nemůžou jet full. Koho tohle realně baví, a myslím realně? Já si myslím, že i fans Mercedesu by byli radši, kdyby ty pravidla nebyly takovej paskvil a Mercedes se s tím dokázal popasovat.

1 lajk

George Durussel, ešte by sa mal vrátiť do Williamsu a bolo by to top

Však já netvrdím, že jsou pravidla úžasná. Jsou tam chyby, a šlo by to lépe.
Ale to je normální při revoluci, že je hodně chyb.

Na druhou stranu souboje a manévry úžasné jsou. Auta jsou svižná, mrštná. Je to zábavné na sledování.

:smirking_face:

…sorry ty vlastně nemáš rád LP. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 lajkov