Antonelli o poškodení auta: Cítil som, že niečo nie je v poriadku | Magazín F1 - F1online.sk

Po diskvalifikácii oboch Ferrari sa Kimi Antonelli môže tešiť zo šiesteho miesta, pričom v Pohári jazdcov je už dokonca piaty. V Číne však mohol získať ešte lepší výsledok, keby ho podobne ako Charlesa Leclerca celé preteky netrápili problémy s monopostom. Ako prezradil Mercedes po pretekoch, Antonelliho auto bolo poškodené.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192119/antonelli-o-poskodeni-auta-citil-som-ze-nieco-nie-je-v-poriadku

Toto hovoril o dosť masívnom probléme. Práve naopak odcenil, že to zmanažoval dobre aj keď cítil, že čosi je zle. Čo mu radšej nepovedali.

Ak to bolo ozaj poškodenie takého rozsahu, tak to ho limitovalo v tempe aj v ovládateľnosti. Na to to mal solídne pod kontrolou povedala by som a v pokoji to zvládol doviesť do cieľa hoci Williams za ním je celkom slušné auto a ani na Ocona až toľko nestratil, ale s týmto by nemal šancu predbiehať, bolo to divné už keď Ocon predbiehal jeho. A hlavne ak by šiel čo i len o 0.2 na kolo rýchlejšie tak by v zóne Ocon nikdy nebol.

Zatiaľ ma dosť smoly na takéto veci…potreboval by čistý víkend, aby sme mohli robiť 1 súdy o nejakom reálnom tempe.

A potreboval by aj Mercedes aby vyriešil ten problém zo zahrievaním, lebo keď Russell háda čo s červenou gumou, aby lepila tak Antonelli ma ešte menšiu šancu, že to nájde. Ak by sa aj Q ešte o čosi vyššie mal by to jednoduchšie. Bolo aj vidieť o koľko bližšie bol na mediumke, lebo jej rozumel.

Zatiaľ doplatil výrazne na drobné chyby, no následne mal šťastie na výsledok.

Len jedno kolo rýchle v Q3 nebol ideál tam urobil chybu v poslednej zákrute, šprint bol boj o prežitie gúm u každého a po štarte ostal za Tsunodom aj keď ho nemal zlý, ale uhybal sa vpredu a v pretekoch vlastne nemohol ukázať vôbec nič pokiaľ auto malo takéto poškodenie a vyhnúť sa mu tiež moc nedalo.

Objektívny obraz o jeho tempe ešte defacto nemáme, okrem toho na vode ktoré bolo slušné.

Tie drobné veci mu veľmi pomôžu ak ich zoptimalizuje, má 2 týždne na reflexiu a uvidíme čo v Suzuke, kde nikdy nejazdil.

A v Q je faktom že by musel poraziť ťažké váhy = Mclarenuy, obe Ferrari, Max, George na to sa zabúda, že rozostupy sú maličké a tam sú top Q na rošte. Takisto ako Russell zatiaľ ide skvele, čo dosť skresľuje najmä v Q kde toto kolo Russell trafil dokonale…keby urobil 20 tak ho ťažko zopakuje viac ako raz aj on sám a mal šťastie, že konečne zahrial gumy. Takže Russell zase jazdi v Q tak, že aj LH ako si pamätáme s tým mal problémy

Sam vravel, že to bola ťažká VC ale veľa sa naučil a dostal sa do úplne novej situácie…čo je dobré.

Poskodil sis auto sam kamo.

o tom by sa dalo polemizovať,nemal šancu to v tlačenici obísť,možno ten ulomený kus ani nezbadal,len pocítil,že po ňom prešiel…rovnako by sa dalo napísať,že mu auto poškodili Hamilton s Leclercom ale to by bol rovnaký nezmysel ako si napísal ty…jednoducho mal smolu…

Musim trvat na tom, ze si auto poskodil sam, nic na tom neni, stava se to, jses snad Kimi?

poškodil mu ho diel Ferrari…či sa to nedá pochopiť?

Tak to musis dokazat.

dobre :grinning: diel z Ferrari ležal na ceste,tak poškodil podlahu Mercedesu…pod pojmom poškodil si auto sám sa bežne rozumie nabehnutie napr. na obrubník a následné poškodenie podlahy…je to tak ťažké pochopiť?

Aha, a kdo na ten dil najel a neobjel ho, aha :+1:

neobjel ho? ako? v tlačenici mal bodyčekovať monopost vedľa a obísť ten diel,ktorý určite ani nevidel…videl si kde sa to stalo?

Hod sem video, uvidime.

čo chceš uvidieť? bol tesne za Ferrari,keď sa to stalo a určite vieš (možno vieš) že pilot má z monopostu dopredu dosť obmedzený pohľad ak sa jedná o pohľad dole…veď si pohľadaj,keď chceš mať silou mocou pravdu ale zistíš,že nemáš…keď uvidš jamu na ceste vo vzdialenosti 10 metrov pred sebou a v rýchlosti 100km/h,tak ju obídeš? ani nestihneš zareagovať…

Ja mam hledat :sweat_smile:, to ty tu tvrdis neco tak to dokaz, co tu budes dokola vypisovat jak to asi podle tebe bylo, najel na neco tak jeho chyba, co uz.

Na štarte ? Medzi 2 ďalšími autami ? Keď Charles bol tesne pred ním ? Navyše on ten úlomok ani vidieť nemusel mohol ísť rovno pod auto a ako na koniec auta nevidíš, tak sa mu neuhneš, aj ak by si mal kam, čo na štarte fakt nemáš.

On fakt študuje strednú školu v Bologni, nie Rokfortskú čarodejnícku ( aka Bradavice) a lietať tu W16 tiež zatiaľ nenaučil.

A že to tak bolo potvrdil tím aj Kimi.

ok,tu máš štart,posúvaj si po sekundách a uvidíš…vedľa Kimiho bol Max a nemal absolútne žiadnu šancu ten diel v tlačenici vidieť…sa ti len smejem,lebo si fakt len na smiech…

3 Likes

Sama nevis jak to bylo, ale budes zase vypisovat, varit neumis, decka nemas, na chlapy drza…cesky neumis.

A prečo by som mala vedieť česky?

A po ďalšie prečo hlúpo útočiš ?
Prečo by som mala byť drzá? Za názor ? Aspoň nie je primitívny ako tento tvoj.
Ale asi je to ľahšie ako k téme,že ?

Je všeobecne známe, že tu demage videli na dátach už po štarte !
V priebehu 1 kola a asi vedia kde na čo nabehol nie ?

máš to tam,konšpirátor bob…čo teraz?

on si myslí,že máme všetci vedieť česky na slovenskej stránke…viem česky,bol som tam 2 roky na vojne (ZVS) ale naozaj tu pri komunikácii s nejakým mluvkou nebudu mluvit

Ech, za prve neni z kamery videt kde dil z kridla upadl, protoze LEC ho sice zlomil, ale kus se drzel po kupe a odpadl nekde jinde kdo vi kde, tak o cem se bavime, dobre ses ztrapnil, ale tak podme pokracovat mam trochu casu.

A uz vubec nejde videt jak Kimi na neco najel, jeste tady das video, dobre :rofl: