Antonelli nad Russellovými komentármi mávol rukou: Nie sú to prvé psychologické hry | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa po Veľkej cene Kanady rozhodol vyvinúť mediálny tlak na Kimiho Antonelliho tvrdením, že je to práve taliansky mladík, kto môže všetko stratiť. Príliš to však nefungovalo, najmä preto, že na nasledujúcich pretekoch v Monaku stratil Angličan ďalších 25 bodov, takže Antonelli sa dostal do trháku a môže jazdiť s vedomím, že ani dve vypadnutia za sebou ho nemôžu pripraviť o vedenie v šampionáte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/235760/antonelli-nad-russellovymi-komentarmi-mavol-rukou-nie-su-to-prve-psychologicke-hry

Kimi má svojim spôsobom “šťastie”, že minulý rok zažil tak tragickú európsku časť. Hneď na začiatku kariéry v F1 padol do problémov, prešiel si ťažkým obdobím a vie, kam môže zase padnúť.

To mu môže pomôcť udržať sa v realite teraz, keď je hore. Držím mu palce, aby sa mu to podarilo :flexed_biceps:

2 lajkov

Musím říct, že jsem se v tomhle kloučkovi spletla. Připadal mi vloni hodně nezralý, hozený do hry, na kterou ještě pár let nemá. Letos mě prozatím vyvádí z omylu. Nejen tím, jak jezdí, zatím mu i přálo štěstí, ale i tím, jak mluví - jednoduše, jasně, k věci a bez zbytečných frází. Jen tak dál. Jo, a možná mu i ten rozchod prospěl…

4 lajkov

Také jsem ho podcenil a zatím příjemně překvapuje. Nesouhlasím s ním v tom, že zatím nic nevyhrál, protože i kdyby už nikdy nic v F1 nedokázal, v historických tabulkách zůstane jako vítěz 5 GP, což není málo. Kolik výborných jezdců strávilo v F1 mnoho sezón a nevyhráli ani jednou, případně pouze 1 -2! (např. Chris Amon ani jednu, Jean Alesi pouze jednu atd,atd…) Ale samozřejmě, že dneska už nemúže mít menší ambici, než titul mistra a já mám pocit, že by to i mohlo vyjít. Uvidíme. :slightly_smiling_face:

1 lajk

Kimi vystrkuje růžky. Ze andělskou tvářičkou asi bude pěkný čertík. :ogre:

1 lajk

Doufejme. Jasně, dokud se daří, je všechno jednoduché, ale zatím dělá co jde, víc dělat nemůže.

Mercedes sa so vsetkymi hral, nepomohol ani kompresny pomer, ani nic ine…
proste, isli pomalsie ako vedeli.
Russelovi auto nesedi, preto nieje druhy, ale potencial to auto ma brutalny. V monaku kde to nebolo o motore daval kolo po 11 kolach?

Medak si ide pre titul, a kedze neocakavam zmeny v rozlozeni sil, Kimi si ten titul moze prehrat len sam.

Uvidíme, či to ešte nebude ako minulú sezónu v McLarene, kedy prvú časť sedelo auto viac Piastrimu, druhú Norrisovi a tretiu Verstappenovi :grin: