Úprimne. Teraz tam nikoho takého nevidím. Antonelli sa ešte určite vyprofiluje. Z ostatných vidím potenciál u Bearmana a Lindblada. A určite vstanú noví bojovníci.
Najskor sa musi utriast ta aktualna nerovnovaha v poli. Ked sa o titul zacne naozaj bojovat, F1 mozno bude mat aj nove pribehy. Nebojim sa povedat, ze do toho zachvilu budu nejako zasahovat a niekoho popostrcia aby to nabralo obratky. F1 je cim dalej menej sport a cim dalej tym viac show. Ale to nehovorim sa mi to paci. Ja by som radsej videl viac sportu ako bulvaru v F1. Ale nezatvaram oci pred tym ako to je.
Za mna tam trochu (dost) chyba rivalita. Ja urcite nepotrebujem storky do DtS(nikdy som to nepozeral), ale zdrava rivalita mi tam chyba. Pride mi to, ze uz nejaky cas su piloti az moc velki kamarati a chvilami mi to pride, su schopni sa navzajom takpovediac ponukat k vitaztvam. Po VC sa tvaria “skoda ze som nevyhral, ale nevadi. No co, povozil som sa za nim(dosad meno) a uvidime co prinesie dalsi vikend”. Z casti to vychadza k tomu, ako sa vyprofilovalo “zavodenie” a z casti, ako pilotov cepuju od utleho veku
to bude tym, ze je z Talianska.
Jano aj ty si tu? Uz si mentalne prekonal ten vyprask co si tu dostal predvcerom a vratil si sa? Zasa si prisiel provokovat a potom budes plakat aky som k tebe zly a nadavam ti do chorob? Sak to je ucebnicova remisia a recidiva rakoviny, ty si tu urazku zobral ozaj doslovne. Way to go, Johnny ![]()
Z tak jednoduché otázky ti odlítl dekl? A proč zase kopíruješ moje popsání fans RBR “fanoušci úspěchu”, to jsem tu začal psát já. Ty fakt neumíš nic jiného než psát nesmyslym, srance, urážet, kopírovat a ještě ani nechápeš, jak si dopadl v debatě ![]()
Fanusikovia uspechu? Ty mas na to nejaky trademark? Ten pojem tu bol este skor ako ty, tak co sa tu snazis si privlastnit? Ty si fakt chory na hlavu. Chod sa radsej niekde upratat, dostal si tu sodu takpovediac ako vzdy, musel ta Pufik podrzat aby si sa nezosypal a zdekoval si sa ty kral fora ![]()
Este mas aj mizerny odhad na ludi, ak ma mas za fanusika RBR ci Verstappena, tak si pekne mimo, ale to nie je nic nove
Si nabral odvahu, ked ti prisli pohonkavaci?
ti zas odlítl dekl do Tokya, tak ses rozhodl rozkládat zase forum jo?
Tak samozřejmě, že nemáš pravdu, ten pojem jsem tu začal používat já a ty to jen kopíruješ. A nejvtipnější je, že si Josíkovi lezl do prdele, jak já nedokážu nic vymyslet svého, když jsem napsal něco co používal někdo další. Ale tady máš pěnu u huby, že jestli na to mám trademark. Tak by bylo dobrý, kdyby si použil ty tři mozkový buňky a rozmyslel se, jestli napsání toho, co už někdy někdo napsal automaticky znamená, že umí jen kopírovat nebo si tam někdo dal trademark a nesmí to nikdo jinej používat.
já chápu, že pro tebe je hlavní to forum rozkládat a škatulkovat kdo patří na jakou stranu atd. Ale já jsem jen nepokračoval v tom shitstormu co si tam vytvořil. Jen si ukázal, že jsi zakomplexovaný existence, co nedokáže slušně fungovat mezi lidma thats all
ano, zdrhol si z jednej debaty kde si provokoval a dostal virtualnu nakladacku aby si zacal provokovat a vypisovat o dva dni znova, ked si sa konecne spamatal a bratil k sebe.
Vyhladaj odbornu pomoc. Vazne. Mas kombinaciu divokych mentalnych poruch a moze to prerast do niecoho este horsieho. Tak si daj od niekoho pomoct, kym nie je neskoro
tady pomůže už jen kazajka nebo utracení, nic jinýho ti nepomůže
Takze problemy na fore by si riesil uz aj zabijanim… ty mas fakt dost chlapce
nevím proč se rozšiřuješ z problému na problémy, ale očividně ty rozdvojená osbonsot tam bude. Každopádně to není nic mířeno k foru, to reaguju na tebe jako na existenci a to jak funguješ, očividně ti není pomoci