Antonelli ľutuje chybu v deviatej zákrute: Bol som príliš rýchly | Magazín F1 - F1online.sk

Po skončení sezóny 2025 sa budeme obzerať za mnohými okamihmi, ktoré rozhodli v prospech šampióna alebo v neprospech dvoch porazených. V prípade pilotov McLarenu bolo takých udalostí habadej, v prípade takmer bezchybného Maxa Verstappena oveľa menej. Záleží na každom bodíku aj na najmenšej chybe nielen troch titulových ašpirantov, ale aj jazdcov naokolo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222035/antonelli-lutuje-chybu-v-deviatej-zakrute-bol-som-prilis-rychly

Nic si z toho nedělej, Kimi, my se na Tebe nezlobíme :smile: .

1 Like

Talibantonelli to môže napraviť, keď o týždeň zopakuje Rakúsko, ale trafí oranžový target. :grin:

3 Likes

To se muze stat kazdemu, kdykoliv.

Is that GLOCK going slowly???

No co minule zaziaril dnes slabota.

Uz trafil RB aj Ferrari tak mozne je vsetko👍

1 Like

Silné reči o ‚zostreľovaní‘ a ‚targetoch‘… Zaujímavé. V podstate si tým len priznal, že si svojho idola už vnútorne odpísal a neveríš, že dokáže vyhrať férovo na trati :grin:.

My ostatní - a tu špeciálne poukazujem na fanúšikov Mercedesu - radšej uvidíme tvrdé preteky až do cieľa, než Medical Car na trati. Nie sme rovnakí, tú latku máme nastavenú vyššie :1st_place_medal:.

1 Like

Však výcvik splnil na dvoch top tímoch (kedysi dvoch top tímoch, teraz jeden top tím a niečo medzi backmarker/midfield)

Ale ešte treba ten McL odfajknúť.

1 Like

Tak Talibantonelli pokazil pretek Verstappenovi a 2x Leclercovi. Na konci to bude taký Latifi 2025 alebo Grosean 2012 v rozhodovaní titulu.

3 Likes

Fanúšikom Mercedesu o nič nejde už 4 roky. :grin:

1 Like

Fanúšikom Mercedesu o nič nejde už 4 roky. :grin:

Zaujímavý pohľad - zmysel fandenia vidíš len v zbieraní trofejí. Ja to vidím inak – tie 4 roky boli výborným filtrom, ktorý oddelil skutočných srdciarov od tzv. ‚glory hunters‘. Vieme fandiť s noblesou, aj keď sa darí menej, čo je disciplína, ktorú iné tábory nezvládajú ani vtedy, keď sú na koni.

Krásne to dnes ilustroval Toto. Pomenoval veci tvrdo (tá poznámka o lobotómii vedenia Red Bullu bola mrazivo presná), ale s Gianpierom si to dokázali vydiskutovať s rešpektom a z očí do očí. Hovorí sa tomu štýl a úroveň. Niekto ju má v DNA, iný… nuž, iný len počíta roky. :slight_smile:

3 Likes

Trošku nadhľad.

Aká poznámka Tota?

Co ze Red Bull nechce prosetrovat telemetrii Kimiho, FIA ma prostorne sede zony, jiste by se neco naslo :woman_with_turban:

Hlavne sa nenechaj rozhodit falosnymi obvineniami RBR a dalej sa koncentruj na svoju pracu, Nelson. :wink:

Hneď bolo jasné, že niektorí jednoduchší za obyčajnou chybou budú vidieť sprisahanie a potom sa čudujeme, že je krajina tam kde je, keď vo svojich hlavičkách takto konšpirujeme.
Bolo by to zaujímavejšie keby Maxo stracal 10 bodov.
GP sa zachoval neprofesionálne, musel vedieť, že aj bez jeho slov to bude Junior schytávať na každom kroku.
Bude smutné ak začne 19 ročnému chlapcovi teraz vypisovať kopec jednoduchších, ktorí poznajú celú pravdu sveta a nadávať mu a vyhrážať sa mu.
Obyčajná chyba, nič viac nič menej.

8 Likes

Už začali. Aj ja som sa mýlil, chyba je aj na strane F1, že tú vysielačku odvysielali zbytočne… Predtým než dali opakovaný záber. Ono to fakt prv vypadalo, že ho pustil. Lenže zase iba vinnou réžie. Inak Kimi nedal ani po závodných ig post a hodil profilovku na čiernu. A v predošlých príspevkoch to schytáva hrozne, k tomu ešte neprávom.

5 Likes

Ja si myslim ze ziadna vysielacka nie je zbytocna, praveze by som ich privital viac , ako to bolo kedysi :slight_smile: aspon vidis “do hlav” tych timov.

Ono tym, ze ten zaber Kimiho chyby dali do prenosu dost neskoro, tak si vsetci mysleli, ze ho pustil, lebo to tak vyzeralo. V live prenose nebolo vidiet ten Kimiho smyk, ale len sirsi vyjazd zo zakruty, ked ho Lando predbiehal, a presne to GP povedal Maxovi.

Po pretekoch si to vsak s Wolffom vyjasnil, takze za GPho je vsetko ok. To je skratka sport a emocie.

Horsi je Helmut, ale tak to je skratka Helmut a na to tam je, aby vytvaral taketo tlaky. Rovnaky je napriklad Zak, ktory tiez casto melie nezmysly o RB.

Bohuzial, to je dan za obrovsku sledovanost a peniaze, ktore sa vdaka tomu vo vrcholovom sporte tocia. Sportovec na takejto urovni musi byt pripraveni aj na taketo situacie a mat okolo seba ludi, ktori s nim v tomto smere budu pracovat. Navyse Kimi uz nema 15, ale 19.

Napriklad taki futbalisti alebo hokejisti, ktori su v mladom veku svetove hviezdy, to maju z tohto hladiska ovela horsie, tam je ten hejt uplne na inej urovni. Vzdy to tak bolo, akurat socialne siete davaju moznost vyjadrit sa anonymne hocikomu.

Ano, podobní primitivové se prostě nejen u sportu vyskytují. Tím spíš je potřeba upozorňovat na to, že se jedná o nepřijatelné chování, rozhodně je neomlouvat a neprojevovat pochopení. K tomu patří, aby lidi, kteří jsou hodně slyšet (v tomto případě třeba GL a pak doktor) pociťovali zodpovědnost za to, co pouštějí do éteru. Namířit proti někomu nenávist davu je strašně jednoduché.

4 Likes