Antonelli hľadá odpovede na nevydarený druhý stint | Magazín F1 - F1online.sk

Víkend v Miami odštartoval ziskom šprintovej pole position, no zavŕšil ho len šiestym miestom. Andrea Kimi Antonelli aj v nedeľu ukázal svoj talent a rýchlosť, ale podarilo sa mu to len v prvom stinte. Mladý Talian je odhodlaný zistiť, prečo sa v druhom stinte tak trápil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198000/antonelli-hlada-odpovede-na-nevydareny-druhy-stint

Len nech hľadá, určite nájde a je to ďalší dielik do puzzle.

Počína si výborne a aj toto ho posúva ďalej.

Nemôže všetko vedieť na prvú nech je akokoľvek pripravený ( a že je).

Keď to zloží všetko dokopy príde aj pekný výsledok, ktorý by si zaslúžil.
No a zatiaľ to učenie ide veľmi rýchlo, takze verím,že to nebude trvať dlho. 1

no ma sa este co ucit, pri tych obrannych manevroch tam poskakoval ako taky splaseny ponik :slight_smile:
ale inak jazdi lepsie ako som ocakaval na zaklade jeho posobenia v f2

V F2 jazdil na nováčika čo preskočil F3 veľmi dobre, len to auto nemalo moc na výsledky.

A jasné,že brániť v F1 je trochu iné ako v juniorských sériách.

A hlavne on kedy v kariére musel brániť…to nikdy nebola celkom jeho činnosť on bol buď jasné prvý alebo sa na prvé miesto dostával manévrami :rofl:

Sezónu dve sa skrátka bude hľadať, podobne ako Oscar. Medzitým uvidíme nejaké záblesky geniality ale rovnako tak sa určite nevyhne aj totálnym failom

2 Likes

no ale musis aj ty uznat, ze v sobotu a v nedelu tie jeho obranne manevre boli neskutocne splasene
jemu normalne tie vysoke umiestnenia v tychto dvoch kvalifikaciach mozno viac uskodili ako pomohli
nebol na to pripraveny, zrazu bol na prvom resp. tretom mieste medzi tymi co bojuju o titul a trochu podla mna nezvladol ten tlak a potom to vypadalo rozne splasene ako tam jazdil az kym ho nepredbehli a potom si isiel zas svoje :slight_smile:

Ale veď to je pre neho len a len dobré .

Musí sa tam dostať do tých situácii a čím skôr tam bol tým lepšie.

To nebolo o tlaku to bolo o skúsenostiach, ktoré takto získava.

Inak @PUFF už si videl the Seat?

Ak áno čo ty na to ?

Neviděl, neviděl. Ale určitě se mrknu. :slight_smile:

1 Like

Mrkni,za mňa to dopadlo lepšie ako som čakala…

Teď jsem to dokoukal a naprosto perfektní videjko.
Líbilo se mi, jak tam bylo trochu zákulisí v továrně, co všechno tam řeší u pitstopu, jak otočil mechanika přes to kolo. Fakt krásně udělané. :+1:

2 Likes

Mne sa páčilo,že tam bolo z každého aspektu trochu. Aj o tom rozhodnutí, aj o tej príprave aj o ňom samotnom a jeho prístupe, aj o jeho vzťahu k rodine. A prekvapivo som nemala pocit,že by čokoľvek zanedbali hoci to malo len 40 minút

Čakala som product placement na WhatsApp, moc veľké očakávania som nemala.

Ale nakoniec som dostala čo mi sľúbili = unprecedented insight. Zaujímavé vidieť koľko ľudí sa na tom musí podieľať, čo všetko do posledného detailu musíš zvládnuť, skôr ako si tam vôbec sadneš. Alebo nezvladnut ako v Monze a čo nasleduje ( v normálnom tíme) … A nečakala som,že to všetkých tak vzalo.

Ked to podľa niektorých malo na neho vytvoriť väčší tlak, tak to urobilo opak.
Človek sa o neho nebál doteraz a teraz už sa ani toľko.

A Bono je tam main character, co som nečakala, ale je tam úplne skvelý. Od neho čo si myslí, nedostaneš takmer nikdy tak to bolo super vidieť. Chalan je v najlepších rukách.