Antonelli cíti nemalú zodpovednosť: Mám za sebou celé Taliansko | Magazín F1 - F1online.sk

Taliansko bude mať prvýkrát od odchodu Antonia Giovinazziho na štartovom rošte svojho zástupcu. Samozrejme, Ferrari je najväčší a najdôležitejší reprezentant tejto krajiny, ale na jazdeckom poli Taliansku chýbali zástupcovia. Za posledných desať rokov bol Giovinazzi v podstate jediný. Teraz prichádza Andrea Kimi Antonelli, od ktorého sa očakáva, že si vybuduje dlhú a úspešnú kariéru vo Formule 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186621/antonelli-citi-nemalu-zodpovednost-mam-za-sebou-cele-taliansko

Za ním stojí celé Taliansko? :joy::joy:
Už dávno som sa tak dobre nezasmial …
Jeden z ďalších, ktorým ich manažeri od rána do večera vtĺkajú do hlavy, že sú rodení šampioni a potom skončia každé druhé preteky v múre…

2 Likes

Celé Taliansko a Puffa. :slightly_smiling_face:

4 Likes

cele?? no ok, kusok…teda kusocek…urcite sa najde v Taliansku niekto, kto nefandi Ferrari, ale velmi malo

Uprimne na taketo keci by som sa na jeho mieste vykaslal.

1 Like

A tebe nemá za sebou? :slight_smile:

Vlčia škola sa už začína prejavovať

Záleží na tom, jak se ho novináři zeptají a co z odpovědi potom udělají. Oni umějí získat odpověď, jakou potřebují, aby se s ní dalo v médiích dobře pracovat, a z takového kluka už vůbec.

5 Likes

Čiastočne určite aj mňa. Je to sympatický chalan, je talentovaný, šikovný a pôsobí skromne, čo sa mi páči, takže mu tiež budem držať palce, aby sa mu darilo.

2 Likes

Já mu taky přeju, stejně jako ostatním nováčkům. Už jenom proto, že se ten bahnitý rybník pořádně rozvířil :smile: . Zkušených jezdců máme dostatek i bez těch, kteří se nedobrovolně poroučeli.

2 Likes

@Explorer @callabria

Koľko talianov je na rošte ? Ferrari ako tím určite je vášeň…ale tváriť sa, že taliani nebudú podporovať Kimiho je z cesty.

Chalan si uvedomuje zodpovednosť a tlak ktorý na ňom je…lebo tí tvoji Tifosi ho budú milovať lebo je ich. Monza alebo aj Imola bude plná Ferrari ale určite aj podporovateľov Kimiho…

Posledný bol Giovinazzi a predtým ?
Navyše poriadny pilot s potenciálom bol Talian naposledy kedy? Navyše bude v top time v solídnom aute takže bude asi bojovať v top 10. Videli sme minulý rok a to bural

Tváriť sa, že Taliani nebudú vo vytržení že je tam znova ich jazdec je len ukážka toho ako sa tvária niektorí túto dôležito ale realita im uniká…

Alebo sa silou mocou snažia hrať na vtipných lebo to povedal pilot Mercedesu.

Ak to niekto dokáže tak je to Kimi
Mám ho napozeraneho a myslím si, že dlho žiaden nováčik nemal viac predpokladov uspieť.

Bude to mať ťažké, ja by som mu to asi neurobila ale určite na to má.

Kimi je veľmi rýchly a má aj gule. Jeho race craft sa ukázal X krát a na vode je excelentný ( vraví sa že to oddeľuje nie ?)
Navyše má poriadok v hlave.

Ak neuspeje Kimi tak neviem kto z tých mladých ano.

A že aj občas niečo vyvedie ? Určite lebo to vyviedol každý aj Max…a má to ťažké určiť sa v top time. Ale to budú veci ktoré sa mu ak ukáže aj ten zvyšok ľahko odpustia.

A ten chlapec má v sebe niečo extra, čo iný nemajú…

Neprišlo mi to vôbec arogantne vyjadrenie a práve pôsobí veľmi racionálne ohľadom toho celého.

1 Like

Presne tak…

Kimi je všetko ale arogantný určite nie. Takže možno to vyznelo blbo ale on to jasné vysvetlil ako to myslel. A veľmi dospelo hovoril v Tom rozhovore.

Jedna z veci v ktorej sa na Maxa v jeho veku nepodobá je absencia presvedčenia o vlastnej dokonalosti.

Vďaka Bohu za to…

1 Like

Však konečne dostal v top tíme šancu mladík teším sa a dúfam že naloží Russelovi

To neviem …ale.OK.

Na to že mu naloží by som si nevsadila. Myslím si ale tiež, že Kimi od začiatku bude ukazovať skvelé veci. Hoci aj chyby.

A to vravím ako človek ktorý AKA a GR má rád asi rovnako.

Talentu majú obaja dosť, rýchlosť tiež.
Každý su ale úplne iný a vynikajú v inom. Ten talent má rôzne podoby. Kimi je živelnejší a tak jemne viac trhlý ( v najlepšom slova zmysle)na čo môže na začiatok doplatiť, George viac racionálny, analytický.

Je to zaujímavá dvojica, dynamika.

Pre mňa ideálna voľba dvojice pre Mercedes aj z dlhšieho hľadiska.

Možno raz Georga prekona, respektíve môže to iskriť ak sa vyrovnajú ale hneď to nebude.

Ale za mňa ak by to dokázal relatívne rýchlo, bude to skvelá vizitka pre Kimiho lebo George je výborný jazdec.
A pre Georga to nebude žiadna hanba…lebo Kimi ukázal veľa náznakov geniality. Poviem kľudne že podobných ako Charles alebo aj práve George. A určite viac ako taký Lando v tomto veku.

Ja ale neznášam reči ako výnimočný, generačný talent a podobne. Je to zbytočne mlátenie prázdnych slov. Lebo to nestačí v žiadnom športe. A vytvára to zbytočný tlak. Ktorý sa Mercedes snaží šikovne odbúrať.

Těším se na něho. Je to nevinný a hodný kluk, tak snad ho hateři nesežerou.

1 Like