@Explorer @callabria
Koľko talianov je na rošte ? Ferrari ako tím určite je vášeň…ale tváriť sa, že taliani nebudú podporovať Kimiho je z cesty.
Chalan si uvedomuje zodpovednosť a tlak ktorý na ňom je…lebo tí tvoji Tifosi ho budú milovať lebo je ich. Monza alebo aj Imola bude plná Ferrari ale určite aj podporovateľov Kimiho…
Posledný bol Giovinazzi a predtým ?
Navyše poriadny pilot s potenciálom bol Talian naposledy kedy? Navyše bude v top time v solídnom aute takže bude asi bojovať v top 10. Videli sme minulý rok a to bural
Tváriť sa, že Taliani nebudú vo vytržení že je tam znova ich jazdec je len ukážka toho ako sa tvária niektorí túto dôležito ale realita im uniká…
Alebo sa silou mocou snažia hrať na vtipných lebo to povedal pilot Mercedesu.
Ak to niekto dokáže tak je to Kimi
Mám ho napozeraneho a myslím si, že dlho žiaden nováčik nemal viac predpokladov uspieť.
Bude to mať ťažké, ja by som mu to asi neurobila ale určite na to má.
Kimi je veľmi rýchly a má aj gule. Jeho race craft sa ukázal X krát a na vode je excelentný ( vraví sa že to oddeľuje nie ?)
Navyše má poriadok v hlave.
Ak neuspeje Kimi tak neviem kto z tých mladých ano.
A že aj občas niečo vyvedie ? Určite lebo to vyviedol každý aj Max…a má to ťažké určiť sa v top time. Ale to budú veci ktoré sa mu ak ukáže aj ten zvyšok ľahko odpustia.
A ten chlapec má v sebe niečo extra, čo iný nemajú…
Neprišlo mi to vôbec arogantne vyjadrenie a práve pôsobí veľmi racionálne ohľadom toho celého.