Antonelli by rád zvíťazil ešte v tomto roku: Potrebujeme posledný krôčik | Magazín F1 - F1online.sk

Andrea Kimi Antonelli má za sebou najlepší víkend vo svojej kariére. V Brazílii skončil druhý, druhý, druhý a ešte raz druhý. Mohlo by sa zdať, že po takých výsledkoch bude jazdec trochu nešťastný, ale v tomto prípade platí, že Antonelli z toho nemohol vyžmýkať viac.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/219117/antonelli-by-rad-zvitazil-este-v-tomto-roku-potrebujeme-posledny-krocik

Jako 6 kol udržet za sebou nejrychlejšího jezdce závodu na daleko lepších pneu, tak to byla absolutní defenzivní masterclass. :+1:

Odjel celý víkend hezky, ale taky Maxovi už možná ty červené taky v závěru odcházely. Nicméně Kimi může být spokojený, nějaký ten potenciál tady ukázal.

Teďka nějakým způsobem doručuje očekávání. I když očekávání lidí nejsou jeho chyba.
Tedy možná ano, neměl být v juniorkách tak dobrej.
Potenciál určitě ukázal a ukazuje. Po Evropě byl na ručník, ale teďka rozdává radost. :slight_smile:

Je to pořád o tom samém, záleží na šéfovi, jakou trpělivost s ním bude mít a kolik času mu dá. Zatím se zdá, že čekat umí, tak snad mu to vydrží. Podle mě ještě jednu učednickou sezónu potřebuje, potom už bychom měli opravdu vidět.

Pěkně, takhle se odpovídá. Sebevědomí podpořené výkony. Nevím jak na tom byl Max s pneu, ale defenzíva Kimiho, byla o řád jinde než Georgova. Ten podlehl během dvou kol a to není špatný obranář.

Ubránit Maxe je podle mě v současné době, pokud má takhle odladěné auto, asi nejtěžší v současném závodění.

:+1:

Budou nová auta, je mladý a nezatížený stereotypy. On by měl být ve výhodě. A jak píšeš a já s tím souhlasím, on má ještě čas. :+1:

A dodávám, narozdíl od George. :hourglass:

Je mile, ze si FIA a komisari nasli protekcneho chlapecka. Znici preteky dvom jazdcom, jednoho z nich vyradi, druhy dostane zanho trest a jemu zostane druhe miesto, pekny zavod za nami. A niektori tu tomu tlieskaju a spievaju ody aj ked este nedavno plakali ako male deti, ze Verstappen sa netrestal a netresta za jasne zavinene kolizie :rofl:

Tak komisaři tak rozhodli. Ja taky čekal trest (poté co začali vyšetřovat) spíš pro Kimiho, ale pravidla nemám tak nastudované.
A jak vždy říkám u Maxe, dostal trest? Ne? Pak je legit. A jedině tak by se to mělo posuzovat.

Spíš se můžeme bavit o trestu pro Oscara. Nicméně v minulém závodě se tu volalo po trestu pro Maxe. Jestli ho nedostal, nic neporušil. Totéž teď Kimi.

Za mě Kimi pěkný závod. A že by on zničil Charlesovi závody bych rozhodně neřekl. Dostal ránu, tak to v souboji chodí. Ani jeden to nechtěl, ale to je závodění.

Říkám to tu opakovaně. F1 je o závodech a kontakty a bouračky k tomuto typu závodění patří. Je jedno jestli jde o Maxe, Kimiho, nebo Oscara.

Kimi jel výborný závod ve kterém udělal dvě drobné chyby, ale nezaplatil za ně. Charles neudělal žádnou chybu, naopak, a přes to zaplatil. Bohužel.

2 Likes

Včera se stal 3 nejlepším nováčkem v zisku počtu bodů v F1 historii. Lepší byl jen Villeneuve a Hamilton. To je fajnová společnost. :sunglasses::trophy:

2 Likes