Antonelli by rád vytvoril posádku s Verstappenom. Už žiadal povolenie testovať na Nordschleife | Magazín F1 - F1online.sk

Pustia sa ďalší piloti po vzore Maxa Verstappena do iných sérií? Mohol by holandský šampión začať nový trend a čoskoro budú aj ďalší šéfovia tímov s nervozitou sledovať, či sa ich piloti nezrania na Nordschleife či v Le Mans? Medzi mladou generáciou pretekárov rozhodne nájdeme veľa fanúšikov vytrvalostných pretekov a simulátorov, ktorí by radi niečo podobné skúsili. Jedným z nich je aj Kimi Antonelli.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230272/antonelli-by-rad-vytvoril-posadku-s-verstappenom-uz-ziadal-povolenie-testovat-na-nordschleife

Parádne preteky dnes a víťazstvo Maxa a spol. 4 hodiny bolo na co pozerat, a tie suboje…parada.

2 lajkov

To je super reklama na F1. Zachvilu vsetci zacnu pretekat aj niekde inde aby si uzili nejaku zabavu.

3 lajkov

Tak je to pro jezdce řešení, F1 na prachy, a skutečně si zazávodit někde jinde :slightly_smiling_face:

1 lajk

Antonelli ma titul na podnose musi porazit len kolegu…na to by mal ist 100% jeho focusu

Tak to má byť. F1 by mala podporovať pilotov F1 v takýchto výzvach.

Je veľmi zaujímavé vidieť porovnanie jazdcov F1 s inými jazdcami v ich “domácich” sériách.

3 lajkov

Jj a pak tu žvatláš o tom, jak je Dakar soutěží no name důchdoců, ty jsi zase zlitej a sjetej, že to není možný

1 lajk

F1 asi robi nieco zle, ked sa jazdci aj z top teamov snazia viac zabavit v inych seriach, kde sa moze jazdit naplno.

No lebo Verstapen nejazdil Dakar, to preto. Vsetko co spravi Ver je spravne a ostatnych treba odsudzovat :smiley:

1 lajk

Hlavně je zajímavé sledovat Maxe, v jiných sériích. Ten chlapík umí přitáhnout zájem. :+1: :wink:

1 lajk

Ty si rovnako vypatlaný ako ten postihnutý blbeček, na ktorého si reagoval. Klasicky k téme nemáš nič. Pre teba a hlúpeho Jana som hlavná téma ja, tak vás preplo. :clown_face:

Proti Dakaru nemám nič, je to ale špecifická súťaž a Alonso na Dakare žiaden úspech nedosiahol a niektorí jazdci, ktorí skončili pred ním sú vyslovene no name dôchodcovia, ktorí vo svete motoršportu nedosiahli nič. Jedine Sainz senior je obrovské meno, ale mal už pred 60kou, takže je to tak isto (motoršportový) dôchodca.

24 hodinovka na Nordschleife, Le Mans a celkovo svetovoznáme preteky na okruhoch sú o inom a konkurencia tam je iný level.

To nam tu ides teraz cely rok vyplakavat len preto, ze Verstapen uz nedokaze v 4top monoposte dociahnut ani na bednu ? Este, ze stihol ziskat titul v 3top monoposte :joy:

Ale co je horsie, uz v rovnakom monoposte, ako ma jeho kolega nedokaze byt tak supergalakticky o 2triedy. Teraz sa pekne dokazuje, ako Horner s Markom podkopavali dvojkam v time nohy, len aby stvorili legendu.

Vyhra… dokazal to lebo je najlepsi.

Prehra.. hladame chybu v monoposte.

Tie roky su uz prec… o rok bude zobrat na kolenach pred dvermi mercedesu.

Ty si zas ukradol mame telefón a cestou do záložne si sa sem prišiel vysr@ť ty fetka? :poop:

Ak nemas co k teme, bez sa strapnovat na azet do roomky nastrocni :smiley:

A to mi je sakra jasne, ze tento rok si bezzuby. Lebo Hadjar je prvy rok v RB a uz sa vyrovnava najgalaktickejsiemu jazdcovi, aky kedy v F1 jazdil :smiley:

A cim to bude ???

:rofl: :-1:

Neviem, ci si aj pozeral nejake preteky, ale na body je to zatial 12:4 a v pretekoch ma zatial Max lepsie tempo. Ale mozme si to zhodnotit napriklad v lete, ci uz sa mu vyrovnava alebo nie.

Zatial je to bodovo jasne v prospech Maxa, ale boli tam technicke problemy u oboch, pokazene starty, atd, tak si to kludne uloz a v lete sa pripomen.

Mna nezaujimaju body, ja sledujem zavody a kto ako jazdi…. Ale ty sa raz opieras o body, raz o smolu na trati :smiley: Vedla v newske uz si sa zase neudrzal a otieras si hubu o Hamiltona, ktory je daleko pred galaktickym jazdcom vsak ? :smiley:

Takže Hadjar sa už vyrovnal Verstappenovi podľa teba? No daj v ktorých pretekoch, lebo v Japonsku zjavne nie.

Skus sa pozriet na predosle sezony, ked Verstapen bojoval o prve miesta a cely tim isiel na jedneho jazdca… teda dva timy :smiley: A dvojka v Acku bojovala za top10… to hovori za vsetko…

V prvom zavode Japonsko, bol na piatej priecke a urcite by na nej aj skoncil… A Ver tam zobral body po odstupeni Hadjara a vypadnuti Piastriho.. inac by mal 4 a nie 8bodov… A Hadjar by mal 10 a nie nulu…

V Cine sa Hadjar prepadol dozadu zo 6priecky po suboji s Bearmenom.. A z 18miesta to vytiahol na 9miesto a skoncil 8 po odstupeni Ver, zatial co Verstapen z 11miesta na 7 z ktoreho aj odstupil pre poruchu… Hadjar bol za nim 8s.

V Japonsku Hadjar 8 Ver 10,…

Verstapen bol potom 6 a Hadjar az 15… koli tomu ze SC zahral Ver do karat..

nakoniec skoncili 8 a 12 a to mal Ver kratsie boxy..

Takze na to, ze je Hadjar prvy rok vedla galakticky najlepsieho jazdca, ma celkom dobre vysledky a nemat smolu tak je bodovo pred nim. Co nikoho zaujimat nemusi. Ale skor to ze v zavode ma dobre tempo a po 5rokoch bol prva dvojka, ktora ho dokazala aj predbehnut na trati a byt v jeho blizkosti, ci dokonca daleko pred nim.

Ja neurcujem rychlost, ale vidim zavody a kto ziska svojou rychlostou a kto strati skrz poruchu ci nemile okolnosti… A bol by si klamar, ak by si povedal, ze Ver je vysoko nad Hadjarom.

Dal si tu kopu h0vien, pricom pri Hadjarovi si vykreslil vsetko zle co sa mu stalo a pri Verstappenovi si nejako zahadne vynechal jeho zle starty v Cine, ale zakladna otazka, na ktoru si neodpovedal je, ci sa Hadjar uz vyrovnal (alebo vyrovnava, aby som bol presny) Verstappenovi?

Za tymto si stojis?

Staci ano alebo nie.