Jojo, na rok 2021 budeme este dlho spominat.
Bola to parádna jazda s famoznym zakončením.
20,22,23,24,25 boli lepsie sezony
Nejlepší na Aduo je, že se má výkon vyhodnocovat po 6 VC.
No, zdá se, že už jsou karty rozdané po 3.
Hlavně by to chtělo zveřejnit výkony PU, aby se nestalo, že bude vylepšovat třeba ten nejlepší.
Neboj, Toto si to u FIA pošéfoval, nemusíš mít obavy
no keďže su zamrazene motory, tak sa do 6. pretekov vela nezmeni a FIA už vie kto ma aky vykon
Provokace?
973748910
Jde o to, že to má FIA po 6 závodech teprve vyhodnotit.
Ale všichni už ví výsledek, a už mají připravená řešení, která ihned nasadí.
Honda uplně ne, ta totiž nemá vyřešeno ani co se týče spolehlivosti, natož výkonu ![]()
nie, naozaj som si 21 neuzival. Najprv zmena podlahy vyhovujuca RB. Potom nekonecne konroverzie, spinave jazdenie a vrchol v AD. Bol som znechuteny od zaciatku az do konca. Bolo to ako pozerat na reality show.
tak myslim si, že je evidentne ktory motor je vpredu a ktore stracaju, tak prečo by nemohli pripravovať už riešenia
-
Ta zmena bola len preto, lebo prisiel covid, nove pravidla sa preto museli odlozit o rok a nikto nechcel uplne rovnaku sezonu s rovnakymi pravidlami, to by nedavalo zmysel.
-
Zmena nebola namierena proti nikomu, ale bola v zaujme bezpecnosti kvoli ochrane pneumatik a znizeniu rizika defektov ako sme mohli vidiet v 2020.
-
Predpokladam, ze o zmenach pneumatik v 2019 (a ich testovaniu v pretekoch uz pocas 2018) sa takto nevyjadrujes, ze vyslovene pomohli Mercedesu vyriesit ich sra.cky s pluzgiermi a naopak poskodili Ferrari. Alebo sa mylim a kritizujes aj tuto zmenu?
-
Z coho si bol znechuteny v 2021? Ze neostali pravidla uplne rovnake a nedominoval Mercedes alebo z coho? Jedna z najlepsich sezon v historii, znechuteny ostali akurat fanusikovia Mercedesu.
ja nekritizujem nic moj a k ostatnemu som sa vyjadril. W11 bolo najrychlejsie auto v historii, 2021 najlepsia sezona v historii. Vyber si ![]()
Ale z coho konkretne si bol v 2021 znechuteny?
Ved sa bojovalo takmer kazdy pretek o vitazstvo, aj o podium aj v strede pola a navyse boj o titul do posledneho kola.
A tie suboje a pretekanie boli tak na hrane ako uz davno nie.
Z prasáren RBR a Verstappena, které se netrestaly