Anonymný mail podľa polície nie je trestným činom. Mercedes najal súkromných detektívov | Magazín F1 - F1online.sk

Anonymný mail, ktorý dostali mnohí zástupcovia médií i tímov Formuly 1, sa stal nechutnou kapitolou Veľkej ceny Španielska. Podľa obvinení neznámej osoby Mercedes „sabotuje“ Lewisa Hamiltona a dokonca ho svojím konaním „ohrozuje na živote“. Tím sa voči tomuto obvineniu ohradil do takej miery, že do hry zapojil aj políciu, ktorá však v tomto smere Mercedesu nepomôže.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/160167/anonymny-mail-podla-policie-nie-je-trestnym-cinom-mercedes-najal-sukromnych-detektivov

Co planuje Mercedes spravit s odosielatelom, ak ho vypatraju, ked to nie je trestny cin? :smiley:

Nějak se mi to nezdá nebo tomu nerozumím, ono to pochopitelně může být tvrzení proti tvrzení, takže o trestném činu z nějakého mailu ještě nejde mluvit, ale to přeci neznamená že to nevyžaduje prošetření kvůli možnému trestnému činu. Přeci nejde aby si každý rozesílal co se mu zamane když to někoho poškozuje? Jak se má teda “poškozený” domáhat nápravy? :thinking:

1 Like

To zas RBR dělá spygate

Vidis to? Vidis sa? Si obyvajny trollko a este sa cudujes :joy: pod mercedes pisat o rbr :ok_hand: ty si vadny isto

5 Likes

Che che, ma cenu si vydrzovat nejakou policii, videt ze je to vsude stejny, resit nesmysly aby ukazali aktivitu to jo, kdyz je neco navazno tak selhani :sneezing_face:

Pod F1 článkem psát o uživateli. Od tebe to bohužel ani není trolling, zas bude jen ■■■■■■■ diskuze od tebe :roll_eyes:

Poda na nej zalobu u civilniho soudu, pro pomluvu a poskozeni dobreho jmena a svlekne dotycneho z kuze, pokud to soudce uzna za vhodne. Coz klidne muze, protoze je to silnej kalibr.

Jen skoda, ze obdobne se Mercedes neangazoval v pripadech, kdy nekdo vyhrozoval smrti jejich oponentum, Latifimu, nebo Masimu. Ale chapu, korporatum je vzdycky blizsi jejjich kredit, nez lidske zivoty.

Sam by som to lepsie nenapisal. :+1:

Že to není trestný čin znamená to, že to neřeší policie a trestní soud a odesilatel nepůjde do basy.
To ale nevylučuje žalobu u občanského soudu s požadavkem na odškodné, omluvu a tak…
Je to stejné, jako u nás třeba žaloby Helenky Vondráčkové či Vašuta na bulvár - nikoho ani nenapadlo, že by tam měl jít někdo sedět, ale placení odškodného možné vysoudit bylo a tu a tam se opravdu podařilo…

1 Like

Dúfam, že sa im výdavky za súkromný tím detektívov zarátavajú do cost capu.

To asi nie, pocitaju sa len chlebicky…

Wolff zavolá pár zfetovanejch bezkrkých hochů s kleštěma a letlampou pro pana odesílatele, ať si u něj doma hoši trochu zablbnou. :slightly_smiling_face:

Prečo by sa mal? :grin: veď nešlo o nich, v tomto prípade áno, tak je hádam logické, že sa im to nepáčilo…čo sa týka ostatných, tak tí to mali riešiť sami, nie niekto za nich, či?

Čo konkrétne mal urobiť Mercedes s Latifim však jazdili za úplne iný tím… A u Masiho všetci vedia čo urobil a FIA tým že ho vyhodila to len potvrdila si to aj zaslúžil za tú prasačinu…

Zasluzil si smrt,co mu priali? To hadam nemysli vazne! :-1:

Myslím, že to myslel tak, že Masi si zaslúžil vyhadzov. Aspoň ja som to tak pochopil z tej jeho vety. :slight_smile:

1 Like