Anketa: Uspávač hadov 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Počas leta sme očakávali, že druhá polovica sezóny sa premení na veľkú nudu a o titul si to rozdajú len jazdci McLarenu. Max Verstappen sa napokon postaral o veľmi žiadané zdramatizovanie šampionátu, za čo mu je vďačné určite nielen vedenie F1, ale aj milióny fanúšikov po celom svete. Aj vďaka tomu sa bolo na čo pozerať a v druhej polovici sezóny čo rozoberať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223497/anketa-uspavac-hadov-2025

Az pri tejto ankete som si uvedomil, ze Ocon tuto sezonu jazdil :slight_smile:

1 Like

Ano, ja som si rovnakym sposobom uvedomil, ze jazdil Gasly. Takze to bola jasna volba.

U Ocona to celkom zachranila pretekova inzinierka, pocut zensky hlas v timovom radiu vedelo uputat pozornost.

Príde mi to tak, že sám zakladateľ ankety ju nepochopil. V úvode píše, že nebudeme vyberať jazdca, ktorý získal slabé výsledy, ale jazdca, ktorý ničím nezaujal, nenadchol a nenahneval.

A on zvolí Colapinta, ktorý bol prepadákom na plnej čiare a získal len slabé výsledky. :slight_smile:

Ja sa tentokrát zhodnem s Milankom. Ocon bol maximálne nevýrazný, fanúšik často o ňom ani nevedel, ale nedá sa povedať, že by bol vyslovene slabý.

2 Likes

hlavne to dávajte podla toho o kom ste ani nevedeli že jazdi v F1 a nie podla sympatii :smiley: Vidim že colapinto ma najviac hlasov ale ved mal každý zavod skoro nejaku crashku tak aspon bola zabava :smiley: ja som tam dal Ocona ten ani neviem že tam bol :smiley:

1 Like

Anketa sa ale pýta niečo iné.

Veď práve Franco bol mimo trate v bariérach tak často, že na trati ho skoro nebolo vidieť.
Však od toho je anketa, že každý z nás to vidí inak.

ja som to tentokrat hodil gaslymu, neviem preco (takze asi validna moznost).

lance bol tento rok pomerne zivy, casto sa riesilo, ci ho adrian vyhodi, takze aspon mna zaujal, bolo vzruso tento rok :slight_smile:

ale, neda mi jednu milu spomienku na doby minule: uz su to naozaj dva plne roky, co nam f1 nesprijemnuje svojimi putavymi opismi jednotlivych clankov pravidiel nesmrtelna legenda tejto ankety - tomas richtr.

zelame vela zdaru v odvetviach inych, nez v zabavnom priemysle.

Uspavac hadov je klasicky Strol. Ale tento rok mal konkurenciu. Ocon, Gasly, Cola, Juki. Ale toto je tak trocha nespravodliva anketa. Tazko cakat od Gaslyho nieco viac. On je taky nekontroverzny typ a auto na vela nemalo.

2 Likes

No prave, ze tim ze mel casto crashku se o nem psalo. Stejne tak se hodne rozebirala jeho budoucnost v Alpine atd. Tzn. Ze par clanku o nem bylo i nejake ty diskuze. Na druhou stranu i ja musim priznat, ze nemit Oco zenu jako Eng tak jsem uplne zapomnel ze jezdil…

jasné pohode každý ma svoj názor skor som narážal na to že tam vidim hlasy napr. Lando, Max oscar charles atď :smiley:

Samozrejme. Len napríklad ja tie správy až tak nečítam. Teda ja som o Francovi celú sezónu takmer nevedel.

To sa snáď niekto musel prekliknúť. Nakoniec sú tam 3 suverénni adepti.

Objektívne Esteban bol tento rok nemastný, neslaný. Ale ja som dala hlas Džordžovi, áno hovorilo sa o ňom dosť, ale mne sa jeho štýl nepáči, mám pocit, že len čaká na to čo mu náhoda a šťastie prihodia

preco v ankete nieje doohan? odjazdil 1/4 sezony takze v ankete by mal byt a vzhladom na to, ze samotni tvorcovia ankety si nespomenuli, ze jazdil tak kto moze byt vacsim kralom najnezapamatovatelnejsieho jazdca o ktorom nikto ani nevie, ze jazdil? :slight_smile:

1 Like