Anketa: Uspávač hadov 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Počas uplynulej sezóny sme mali možnosť sledovať bezprecedentné úspechy Maxa Verstappena, problémy Sergia Péreza, občas utrápeného a občas nadšeného Lewisa Hamiltona, bojovne naladeného Fernanda Alonsa či smolné momenty jazdcov Scuderie Ferrari. Ani teraz sa však nepodarilo eliminovať “tiene” šampionátu Formuly 1, ktoré si počas celého roka prakticky nikto nevšimol. Kto je týmto tieňom pre rok 2023?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137264/anketa-uspavac-hadov-2023

Ti co dali hlas Maxovi nejspíš mají nad postelí fotku Luiho :rofl: :rofl:

1 Like

V ankete chýba Tomáš Richtr. Síce nie je pilot, ale uspávač hadov je kvalitný.

1 Like

hele nech je aky je, ale jak som pozeral tie jeho luciace sa prispevky na sockach, tak musim uznat, ze sentiment sa u mna dostavil, pamatam si ho matne, myslim, ze este z Galaxie sport a hlaska Je lepsi ho.nit nebo byt honen ci jak to bolo, mi ostane v pamati asi navzdy :smiley:

1 Like

Podla mna by to mal byt Stroll. Iste, jazdci ako Cou a Sargeant boli objektivne asi menej viditelni, ale na rozdiel od nich mal Stroll dost dobre auto na to, aby sa trochu ukazal. V Alfe a Williamse je tazsie vyniknut, ked su to auta, ktore su vykonnostne na chvoste pola. Byt ale neviditelny s autom, ktore malo na boj o podia, pripadne TOP 5, to si uz vyzaduje ine umenie.

Je lepší být honěn :slightly_smiling_face: a už si to len manažovať.

2 Likes

mozes s kludom skrtnut. :joy:

Stroll to nemôže byť, lebo sa zviditeľnil a zavážil tým, že dal video, ako cvičí s hojacou sa zlomenou rukou :upside_down_face:

Ja si Bretnixa predstavujem trochu ako Richtra. Inak už tu dlhšie nebol a tým pádom tu absentuje filozofia a zmienky o stredovekej literatúre :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ano to ako sa lucil bolo pekne. :slight_smile: Osobne si myslim, ze jeho ego neunieslo Eiseleho uspech a tam sa to u neho pokazilo, ale urcite aj jemu treba dat kredit za to, ze F1 komunita tu je aka je, hlavne v CZ. :slight_smile:

To, ze je uspavac hadov netreba brat ako urazku, ale skor ako zart s troskou reality kvoli jeho monotonnemu prejavu. :smiley:

Hej hej to honenie je asi top jeho hlaska, hlavne pre slovakov. :joy:

3 Likes

tam mu borec pisal trefnu vec, richtr to aj lajkol myslim :smiley:

image

2 Likes

Richtr neuniesol Eiseleho úspech, ale Eiseleho úspech neuniesol ani samotný Eisele.

4 Likes

Richter je chytřejší a znalejší, ale nemá to v sobě. Neumí to prodat.
Takže ve finále je asi správné, že jde z kola ven… Navíc se obklopil Koštou, kterej je úplně…

Eisele je showman a umí to s lidmi. S Králem odvedli skvělou práci. :slight_smile:
Skvěle toho využili a teď jim czsk fanouškovská scéna leží u nohou.
Byť jejich přenosy nesleduji… Eisking si rád pustím.

4 Likes

Dovolím si nesúhlasiť alebo aspoň nie úplne, čo sa týka SK komunity. Eisele priniesol na Slovensku viac fanúšikov k F1 ako samotná F1. :slight_smile:

Formulu sledujem od detstva, pričom väčšina mojich kamarátov ani netušila, že nejaká F1 existuje. Priviedol ich k nej Netflix a zostali pri nej vďaka Eiselemu. Keby Eisele skončil, dovolím si tvrdiť, že polovica z nich stratí záujem o F1 alebo aspoň sa ten záujem u nich zmenší. :slight_smile:

A to čo s Pepom robia v rámci Eisking, že sem dotiahli osobnosti ako Coulthard a Hakkinen, tak to môžme povedať, že oni sú tie hviezdy.

ja suhlasim, to ze mi vadia nejake malickosti to uz je o mojich preferenciach, ale sledujem ich dlho a je tam vidiet, ze ludia ich zeru, predsa to nemozeme brat optikou tohto fora, kde su vsetci do F1ky tak trosku magori :smiley: Richtr ma sice ten multimag kolo na kolo, ale jak pise vyssie Puff, neslape im to az tak, a na druhej strane, Eisele ma myslim aj vychodenu skolu marketingu, cize by bol s prepacenim hlupy, keby z Eiskingu nespravili to, co z neho je a bude dalej.
Ale ten koment je za mna scasti pravdivy, je tam na moj vkus prilis ovacii, pompeznosti a afektu, ale to popisujem v prvej vete :smiley:

Z komentátorov mne asi najviac vyhovuje Pavel Fabry. Jeho komenty majú hlavu aj pätu. Richtr je tiež v pohode aj ked sa niekedy zacyklí v téme😀. Čo sa týka Eisking počúvam ich ale niekedy melú piate cez deviate a zdá sa mi že kvantita u nich nahradila kvalitu. Ale nepochydne urobili pre komunitu F1 obrovský kus práce.

2 Likes

“dokončím myšlenku” :grin:

Pavel Fabry a Eisele by bola zaujimava kombinacia

1 Like

Největší úroveň má Pepa Král. Hlavně kvůli jeho technickým zkušenostem. V tom je ostatními komentátory nepřekonatelný.

Pak bych dal Tomyše. plete si názvy i jména jak na běžícím pásu, ale co se týče pravidel, tak nemá konkurenci stejně jako Pepa Král v technice. Hlavně už tolik neřve jako ve svých začátcích.

Třetí nejlepší komentátor je Píďa. Je skromný, na své mládí má velký přehled a kultivovaný projev a každým závodem se stále zlepšuje. Navíc je to typ, který si při komentování vystačí sám se sebou.

Eisele. Nesedí mi. Snad proto, že je to úplně opačný typ komentátora, než kterým jsem byl odkojený Luboš Pecháček.

Teď když máme mrtvou sezónu, tak malá připomínka určitě nikoho neurazí. Doporučuji.

1 Like

Nooo ja neviem, ja som videl Sargeanta casto v incidente. Zato taky Zhou a Kevin … ani neviem ze existovali :smiley:

Zhou je kráľ nenápadnosti :slightly_smiling_face: