Anketa: Najkrajšie lakovanie F1 sezóny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 11:52

Oslavy 75. výročia Formuly 1 sa rozbehli utorňajším galavečerom plným vtipov, hudobníkov, audio-vizuálnej šou a najmä formulových tímov. Prvýkrát v histórii kráľovnej motoršportu sme spoznali nové lakovania všetkých desiatich stajní naraz. Niektoré zaujali, iné veľmi nenadchli. Preto sa vás pýtame: Ktoré z nich sa vám zapáčilo najviac?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187290/anketa-najkrajsie-lakovanie-f1-sezony-2025

Zvýšit limit na konci pravidel, když přitom Mercedes dávno podvážil je skandální rozhodnutí.

Fandím M, hlasoval som za Racing Bulls - tento rok im to celkom vyšlo.

Vyslo im to v Turecku 2021.
Teraz to len zopakovali.
A vyzera to stale skvele.

podla mna Haas ma velmi pekne lakovanie. Taka prekekarska klasika.

1 Like

Tak pokud se bavíme o novém lakování, tak jednoznačně AT. Ferrari krásný odstín červené, to HP se prostě k tomu nikdy hodit nebude. Jednoznačně vylepšení u Sauberu. Pak už tam nového nevidím nic. Docela hezký Haas, jak píše @helmutko. U ostatních nějak nevidím rozdíl oproti loňsku nebo v případě Alpine předchozím rokům.

Podľa mňa RBulls najprekvapivejšie ale nič nové, aj keď pekné.

Haas takisto pekný. Sauber viac výrazný. Alpine zvláštny ale nie je to tiež najhoršie mne sa tá ružová s modrou páči.

Ferrari to zabilo bielou, Aston žltou.

RB neprekvapil.

Mercedes a Williams tradičné veľmi elegantné.

McLaren sklamal je to divné to auto, malo oranžovej.

Nič ma tam neohúrilo.

Okrem prezentácie Mclarenu s autami a dokrútok Mercedesu s Ferrari tie boli ozaj dôstojne a veľmi pekne spracované. Zvyšok prezentácií ľahko zabudnutelnych. Aston komplet gýč a RB by mal vyhodiť marketingové oddelenie.

Najväčšia otázka ale stále je kolko z nich a tolkou farbou dôjde aj do Austrálie :rofl:

po tom ako sa mi to vsetko trocha usedelo.
top4 Haas, Alpine Redbull, Mercedes, bez specialneho poradia.
Za nimi Racing bull.
potom Williams McLaren
za nimi Sauber a Ferrari.

Na Ferrari na mna posobi rusivo logo HP a taktiez ta tmava cervena. Sauber ma kredit len za zvolenu farbu inak tam nie je ziaden napad.

No nevím. Radši to nech plavat.
Až stopky ukážou pravdu.

Ja som tiež hlasoval za Visu, dostali sa na level kde boli roky predtým alebo oproti tomu minuloročnému guľášu to už nemohlo byť horšie. V top 5 by som mal ešte Sauber, Haas, Mercedes a Alpin asi tých čo viac siahli do lakovania oproti minulým rokom.

@PUFF mne príde tohtoročné Ferrari z boku viac biele ako červené.

Ps: ukázal som pár kolegom ktorí nesledujú F1 tieto lakovania a oni označili 1x Redbull, 1x Aston, 1x Wiliams a 2x Mercedes ako najkrajšie :grin:.

1 Like

Mně to přijde jak reklamní banner. To bych čekal u týmů jako Kick, Haas atp. A ne u týmu, který se pořád bouchá do prsou, že jsou tradičnější než tradice.
Ale když dáš Hamiltonovi 700m za 3 roky, tak se to musí nějak zaplatit no. :smiley:

2 Likes

Ja som mal taký pocit aj z Mclarenu, trocha oranžovej a potom už len sponzory, škoda.

Třeba u RB vidíš, že to je RB. U Mercedesu, že to je Mercedes.
U Ferrari nevím, jestli to je nějaký HP racing.
Btw. Oracle dává taky 100m ročně. A na autě nejsou nevkusně 5x.

2 Likes

mne sa to lakovanie Ferrari jednoducho nepaci. Ako samozrejme, ze stopky su rozhodujuce a teraz vobec nekomentujem technicke detaily len farbu a nalepky.
Mne to pride tak akoby dvaja mechanici dostali kybel s nalepkami, ze o 2 hodiny je prezentacia, nech si svihnu.

2 Likes

racing bulls…škoda ferrari,tá biela časť s logom hp sa mi nepáči,ostatné taká klasická elegancia…všetky sú ok,žiadny úlet tam nie je…

Za mňa najlepšie Ferrari, Haas a Williams. RacingBulls príjemná zmena, vyzerá to zaujímavo, ale že by sa mi to vyslovene páčilo, to nemôžem povedať. Najhoršie asi Alpine a Sauber. Ostatné meh…

Ferrari bude prý měnit logo. Už unikl první návrh.

4 Likes

vsak ale ta biela ma suvislost s Monakom a k tomu modra, asi neplanovane ale pripomina to aj britske farby.

x.com LOL

1 Like

Kůň a koňská síla si jdou hezky ruku v ruce. :smiley:

1 Like