Ani tím mi nedokáže vysvetliť moje problémy, hovorí Cunoda | Magazín F1 - F1online.sk

Júki Cunoda má jednu z najťažších úloh vo Formule 1, ak nie úplne najťažšiu. Druhá sedačka v Red Bulle vrátila nejedného pilota prakticky na začiatok kariéry, keď po vyhadzove musel presviedčať šéfov ostatných tímov, že na to má. Niečo podobné asi čaká aj Júkiho Cunodu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214082/ani-tim-mi-nedokaze-vysvetlit-moje-problemy-hovori-cunoda

Třeba nemáš takový talent, Yuki.

Ne každý je Proust nebo Faulkner.

1 Like

To bude tím, problém je Yukiho netalent, ne politika Red Bullu a vývoj monopostu s nastavením pracovního okna.

2 Likes

i když jsou mezi našimi balíky rozdíly

… proč to zmiňuje? Tady místní šlichta do nás neustále vtlouká jak to maj už dávno stejný :smiley:

2 Likes

Ostatní týmy se mohou o Yukiho talent porvat, divím se, že nemají zájem. Prakticky druhý Verstappen a jen za zlomek Verstappenovy ceny. No nekup to.

2 Likes

:smiley: jo no, stačí napsat, že by mu nic nepomohlo a kdyby měl to samé co Max, tak to prostě nezvládne. Tečka. :laughing:

2 Likes

Bylo by dobré přečíst si článek. Yuki jasně tvrdí, že pro některé problémy nemá ani on, ani tým vysvětlení. Být to jinou konfigurací vozu, potom by to vysvětlení naopak měli.

Odpověď, která se nabízí, je talent. Ten se nikdy nedá převést čistě na techniku. Vždycky je tam ta alchymie, kterou dodává sám pilot.

Tudíž můj poukaz dává smysl.

3 Likes

A ten můj ne? :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ne, protože tentokrát je v rozporu s těžištěm Yukiho výpovědi. Děláte si z toho stereotyp. Základní problém je rozdíl v talentu. Ten Verstappenův je bohužel pro Yukiho enormní. On ale Yuki nějak neoslnil ani v Toro, resp. Alpha Tauri…

1 Like

Určitě ne, to že mají jiný komponenty na voze vůbec nemůže být v motorsportu rozhodující. Je to ten talent. :100: xdd

2 Likes

Vraťte Tsunodu zpátky do Toro Rosso a uvidíte jak rázem ožije.

1 Like

Však ste tu nadávali na Hornera, že to bola všetko jeho zásluha a po nástupe Mekiesa sa všetko vyrovnalo. Zrazu už to neplatí ?

5 Likes

Já jsem tohle nikdy nepsal, tak mohl bys specifikovat kdo to tu psal, že se to srovnalo?

2 Likes

Jak se to mohlo srovnat, když juki opakovaně říká, že nemají tu samou techniku?
Mně přijde akorát že bez hornera to více proniká na povrch.

2 Likes

Ano, Cunoda mluví o rozdílné technice, i když tady je opakovaně vyvoláváno že maj techniku stejnou. Na tebe asi složitý :slightly_smiling_face:

2 Likes

Bretnix vždy fandil pouze úspěchu, kde se běžně kolega házel přes palubu, takže mu to příjde normální

2 Likes

Tohle je už moc konkrétní. :thinking:

2 Likes

Bohuzel Yukiho cas konci. Velkou ranu dostal v okamziku kdy RBR dal prednost Liamovi. To ze ho Pierre znicil uz pred par lety nemluve. Bez zazemi Hondy by uz Yuki v F1 davno nebyl. Velika skoda, ze si RBR nechal utect Pierra, ale jak se ukazuje tak Checo nebyl tak spatny jezdec. Skoda, ale jak vidno ani skalni fanousci Maxe neverili o kolik je Max lepsi nez okoli. Mne nevyjimaje.

Tak snad Isack se adaptuje lepe a bude Maxovi blize. A nebude nutne davat mu extra dily, protoze Yuki ma evidentne problem s adaptaci i na ty, ktere jsou starsiho data.

2 Likes

Tsunoda už dávno nemá čo hľadať v F1