A na co nastavoval Alonso?
Kvalda velká bída a závod taky ubohost.
Tomu už ani Adrian nepomůže.
Alonso se soustředil jen na to aby sprint dojel před Gaslym, pohodička
Takže už snahu o body úplně vzdal?
No jó, přesně tohle vypovídá o snaze kempingové stoličky.
Ano, na body v tomto sprintu neměl nárok
No, tady na té trati teda ten sektor 2 není příliš dobrý. Záviděl jsem ty časy co tam jezdil Ocon se Sainzem.
Neweyho vylepšenia okamžite vidieť, Stroll je hneď pred Alonsom.
Tak je potřeba si říct, že AM má trade off, kvůli velkýmu dragu. Buď top speed, ale minimální downforce (horší, než u Haas nebo Williamsu), nebo přítlak, ale hodně špatný top speed. Prostě aero efektivita je u základu tohohle AM špatná a to už opravit nepůjde letos
Nezmysel.
Rok 2014 sa opakovat nebude.
Nevyvijaju tajne a nemaju 4 rocny naskok pred konkurenciou ako vtedy.
Nepopieram ze mozu mat najlepsi motor ale najlepsie aero bude mat Newey a Honda kludne môze mat vacsi vykon, to je dnes realne.
Na rozdiel od 2015, kde mala dlhorocny vyvojovy sklz.
To uz dnes nie je a nebude.
s tym Newey si moc hrr. Sam Adrian hovori, ze tam treba nastavit procesy na viac rokov. Takze zazrak 2026 sa da ocakavat velmi tazko. Zlepsenie ano, zazrak nie. Kazdopadne by som, ale rad mylil
podla mna rok 26 bude pre Max stratenym casom. tam nic nedosiahnu.
Ale zas mozno bude mat lepsi prehlad, ktory team si vybrat. Teraz je to loteria
Mohol by pocas neho dostat priepustku na Le Mans.
Kimi so svojimi sucasnymi vykonmi nema velke paky.
S vykonmi nie, ale pakou je, keby ho chcel nejaky iny tim (napr. ten Red Bull). To by bola pre Wolffa velka hrozba, ze o neho pride nadobro.
Preco by ho v Red Bulle s takymi vykonmi chceli?
Lebo v RB bez Maxa nemaju na kom postavit buducnost zatial a jeho vykony sa mozu v priebehu par sezon rapidne zlepsit. Stale ma len 18-19 rokov, kym bude vo veku Piastriho, tak je to este 4-5 rokov a kludne moze byt vtedy minimalne na jeho urovni ak nie aj lepsi (to teraz nikto nevie). A druhym dovodom je, ze zoberu Totovi jeho “dieta”.
Až nato,ze Kimi má zmluvu postavenu podľa všetkého celkom inak
Závisí veľmi od toho aké podmienky má to +1 povedala by som
Kimiho súčasne výkony sú veľmi málo vina Kimiho
takze bud sa neudialo nic a Verstappen ma nadalej rovnaku zmluvu do konca 2028, alebo uz mohol aktivovat klauzulu a naslubovali mu volnost do 2027 ze tak neurobil s tym, ze vsadzaju nato, ze postavia konkurencieschopny balik.