AMuS: Pérezove dni sú spočítané, nadšenie okolo Colapinta utíchlo | Magazín F1 - F1online.sk

Teď jsi na to kápnul. 4-3-2-… A pak logicky první. Proto ho zařízli, psychicky zdeptali, Helmut točil čudlíky - jen aby neporazil jejich zbožňovaného Maxe. ::

2 Likes

Nejen to, zachránili mu vlastně kariéru, před těmi čtyřmi roky už byl jednou nohou venku z F1.

2 Likes

To jsou Pereze sezonni umisteni, ale vim ze fakta jsou nudna, lepsi je ze sebe delat chuya ze :drooling_face:

Já jsem to pochopil, že to jsou sezónní umístění. To je taky princip mého příspěvku. Jsi dnes vstával na špatnou stranu postele, nebo co ta mrzutá nálada?

1 Like

snivat je dovolene…

Lando, Charles, Max, George, Carlos, Lewis, Oscar, alebo aj z tých mladí a noví Hadjar a spol. Aj tam niektorí z nich chceli ísť. Aj niektorí komentátori by ich tam posadili. Aby 3. tím mal primeraných jazdcov. A nie takého, čo ešte aj na svojom domácom preteku skončí úplne posledný. Niekto, kto tam bude pôsobiť ako vrcholový športovec.
No ale dejú sa tam v Redbull zvláštne veci, tak je to tak ako je. Pre fanúšikov škoda.

To nebylo ve zlem.

No vidim ze nevis, pac u toho tymu je jedno kdo tam jezdi ve druhem aute.

Nebo touzis po celosezonnim one-two Red Bullu kdy vsechna wins ziska vuz c.1 ehh 🫴

No vidím, že ty si myslíš že vieš. Ale neustále sa mýliš. Nevieš nič.

Pri Maxovi je za 8 rokov 4. jazdec. Ani jeden z nich nebol podradný, keď nastupovali. Všetci 4 mali dobrú povesť, solídni jazdci. A všetci tam dopadli ako Daniel v McLaren alebo Michael v Mercedes alebo Sebastian vo Ferrari alebo Fernando v McLaren alebo Sebastian v AstonMartin alebo Fernando v Alpine. Nie je to nič neunikátne, čo sa teraz Sergiovi deje. RedBull sa z toho nevie vymotať. Nie sú prví ani poslendní v histórii. Williams sa tiež kedysi začal prepadať a už celú večnosť sa plácajú niekde na chvoste. Teda aj taká ikona ako Williams urobila zlé rozhodnutia, až tam jazdil jednoruký.

Absolútne nie. Asi ma omylom zaraďuješ do nejakého fanklubu, tak ako má Fernando alebo iní. Ktorí si prajú aby vyhrával iba jeden obľúbenec. Ja som nezaujatý fanúšik športu. Čím lepší športovci, tým lepšie. Sergio aktuálne medzi najlepších nepatrí.

2 Likes

Ne tak rekni jak by sis to v Red Bullu predstavoval. Verstappen bude winner a ten druhy pilot by se mel priblizne kde pohybovat v poli abys byl spokojeny…jednoducha otazka, nemusis psat romany.

Na úrovni Maxa.Podobne ako sa blízko seba pohybujú Charles - Carlos, Lewis - George, Lando - Oscar

Necham to bez reakce a ty si dostuduj okolnosti nez psat takove veci, za to ti realne hrozi upaleni 🥹

Takého emotikona nepoznám.

Ja sa s tebou neplánujem stretnúť osobne. Takže keď mi toto napíšeš, nič to so mnou nerobí. Na diaľku ma neupáliš. Aj takéto myšlienky máš so Southpark? Návrat do stredoveku? Namiesto tolerancie upálenie?

Ode me upaleni nehrozi, ale od fans Red Bullu, kdo to kdy videl vyrovnanou dvojici v jejich tymu, jak ses mohl docist Sainze nechteli, takze tak.

To som rád, že ja som našťastie na takých nenarazil. Takže som v pohode.

Ale bud ostrazity.

1 Like

Tu je navod ako by to mal RB urobit:

Ode mě taky ne, jen legrace. :+1:

1 Like