AMuS: Pérezove dni sú spočítané, nadšenie okolo Colapinta utíchlo | Magazín F1 - F1online.sk

Máme december a prestupové špekulácie kolujú, ako keby sme boli uprostred júla. Formula 1 zažíva jeden z najdivokejších prestupových rokov, ale ešte sme neskončili. Musíme odpovedať na niekoľko dôležitých otázok a podľa medializovaných zdrojov sa k tomu nezadržateľne blížime.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182311/amus-perezove-dni-su-spocitane-nadsenie-okolo-colapinta-utichlo

S tou averzí vůči Cunodovi to fakt u RB přehání. Přitom k tomu nemají důvod. A ty kecy o tom, že je impuzivní jsou taky mimo. Do vysílačky nadávají i jiní. Ale podstatné je chování na trati. A výsledky doručuje slušné, vyslovené kiksy nedělá a má i zkušenosti.
Nesmyslné je i lámání hole nad Colapintem. Je znám případ jednoho čtyřnásobného mistra světa, co to na počátku kariéry taky často poslal do zdi. Navíc teď v Kataru to ani nebyla jeho chyba.

1 Like

ja tiez viem o jednom ktory to v zaciatkoch kariery poslal raz v priebehu 3 dni 3x poslal do muru a to ani neprsalo :slight_smile:

a ked to colapinto rozbije na mokrej trati tak zrazu nad nim zacinaju niektori lamat palicu

Nadpis: AMuS: Pérezove dni sú spočítané
Clanok: „Dni Sergia Péreza sú pravdepodobne spočítané,“ napísal vo svojom článku nemecký magazín Auto Motor und Sport.

Ludovo povedane, zasa z h0vna zarucena sprava :smiley: Perez sa omiela kazdy tyzden pomaly, raz sa niekto s tym jeho koncom aj trafi :smiley:

Ale odhliadnuc od jeho vykonov, je to dost nechutne ako vsetci na jeho odchod takto tlacia. Vsetkych je pri tom do toho h0vno, media ani ufnukanci ho neplatia.

8 Likes

Ja by som dal Tsunodu, zasluzi si to. Pripadne Pereza nech poslu na viza farmu a mesiac dva si zajazdi Tsunoda a potom uvidia. Uz to mohli aj skor urobit.

Colapinito mal tri incidenty zo šiestich pretekov,to je podľa teba málo?hviezdička zhasla

Zasa toto iste dookola. A toto citame v inom odtieni od zaciatku sezony:

„Dni Sergia Péreza sú pravdepodobne spočítané,“ napísal vo svojom článku nemecký magazín. Ľudia neveria, že šesťnásobný víťaz veľkej ceny sa znovu dá dokopy. Štyri roky v tieni mocného Maxa Verstappena si vybrali svoju daň na Mexičanovej sebadôvere.“*

pravdepodobne, ludia neveria… mozno, asi, priblizne, sotva…hadam?

1 Like

koho myslis? :wink:

Ze to furt nekoho bavi, svet neni PC hra ze si kliknu a mam jineho pilota :sweat_smile:

Tak nebo tak, Red Bull je jednomistenkovej vlak na ceste do neznama, jediny problem kterej Perez ma je medialni masaz a bida od modrych dusevnich mrzaku, nemel by to cist :nauseated_face:

Pokial mali pohar konstrukterov a plne vrece penazi, v aute ho nejako pretrpeli …

Mohl by mě někdo vzbudit, až ho opravdu vyhodí :smile: ?

1 Like

A nedostaneš z toho šok? :grin:

Pokud k tomu fakt dojde, tak možná ano :smile: !

OK, tak já Tě budu raději budit hodně opatrně a polehoučku. :grin:

1 Like

Radši mi pro začátek řekni něco míň šokujícího, třeba “V r. 2027 se F1 pojede v Brně!”, nebo tak něco :smile: .

2 Likes

Beru na vědomí. Výběr pohádek je docela obšírný. :grin:

2 Likes

Ja dúfam že si ho nechaju uz len kvôli tomu mentálnemu kolapsu ludi ktorí ho chcú tak velmi preč.

1 Like

Existuje tu prosím niekto z radu fanúšikov F1 komu by Pérez reálne chýbal na gride? :sweat_smile:

Mne by chýbal, rovnako sa takto hovorilo o Bottasovi keď bol na odpis v Mercedese. Ešte má čo ponúknuť tímom na úrovni Alpine Aston Haas

1 Like

Me bude chybet, pac mam prehled o jeho vysledcich, bohuzel dojizdi na online de-mentech a kryplech co nemaj nic jineho na praci jen se vozit po Perezovi buh vi za co :rofl: