AMuS: Honda sa chce vrátiť a záujem o F1 prejavila ešte jedna automobilka | Magazín F1 - F1online.sk

Koľko noviniek k nám ešte dorazí? Medzi štvrtkom a nedeľou sa toho v Kanade udialo viac ako dosť, akoby si chcel Montreal svoju dvojročnú absenciu zapríčinenú koronavírusom plne kompenzovať. Z padoku k nám prenikajú ďalšie a ďalšie novinky a tie posledné, ktoré priniesol reportér Auto Motor und Sport Michael Schmidt, sa tentokrát netýkajú poskakovania monopostov.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/68675/amus-honda-sa-chce-vratit-a-zaujem-o-f1-prejavila-este-jedna-automobilka

Žeby mal záujem o vstup Chevrolet ? Každopádne bolo by to zaujímavé keby sa spoja s McLarenom tak ako v Indy.

Alebo BMW? Hoci, nemyslím, že by Nemci chceli v F1 rovno 4 svoje automobilky. Eešte ma napáda Lambo. Alebo Ford?

Lambo patrí pod Audi, ktoré rovnako ako Porsche patrí pod VW. Prečo by mal VW v F1 tri automobilky, nedáva mi to zmysel.

1 Like

Oznamenie o spolupraci Porsche - Redbull nepride pretoze tam fakt nevidim dovod preco by to Redbull mal robit okrem toho zeby Porsche bolo pripravene polozit na stol nejaku astronomicky vysoku ponuku za nalepku na kapote. Z technologickeho hladiska porsche v podstate nema co ponuknut. RBR ma know how, ma vybudovanu novu fabriku na motory, ma ludi so skusenostimi z F1 (mnozstvo z nich ziskal z Mercedesu) a topi sa v sponzorskych peniazoch, ktore nevie minut na vyvoj auta koli rozpoctovemu stropu. So zaujmom Hondy rastie cenovka za vstupenku pre Porsche.

tak honda ma talent vediet kedy prist a odist

1 Like

Prípadne Toyota? Či?

Tiez mi napadlo ze nejaki dalsi japonci. Toyota? Alebo ked popustim uzdu fantazii, zeby Mazda?

Honda beha rad dnu raz von :smiley:

Mazdu vlastní z časti Toyota, tam by som to nevidel reálne a ešte k tomu to nie je až tak veľká automobilovka ako Honda/Toyota.

1 Like

No som fakt zvedavý ako sa toto vykryštalizuje. Dúfam, že definitíva naozaj padne najneskôr po letnej prestávke. Ideálny stav Sauber - Audi konštruktér, RB-Honda, prípadne RB-Porsche a Honda továrenský tím ale tomu neverím, v takom prípade skôr asi McLaren - Porsche aj ked to znie divne. Ešte by sa mohol pochlapiť Williams a vytiahnuť niekoho z trojice Toyota, BMW, Ford. Mne osobne by sa najviac páčilo BMW ale podla toho ako sa trepú na americký trh tak to vidím na niekoho odtial. + by mohli pustiť aj toho Andrettiho nech to máme pestré