AMuS: Adrian Newey opúšťa Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

Sky reporter Craig Slater also makes note that Adrian Newey’s contract with Red Bull is until the end of 2025.

He however needs to serve a year of gardening leave after that which means that under those terms, he would not be able to join another Formula 1 team until 2027.

A to se Ferrari vyplatí :smiley:

1 Like

Takze je to officialne ci nie?
Kamos nemec mi pisal ze ano

Shodí to ze stolu, jako Hiter Gazu v hyperbole?

1 Like

Skoro 2 dekády bez titulu, pár rokov hore/dole…

Bol som prvy ,ktory pred par mesiacmi,ktory zverejnil na F1online.sk,ze Adrian opusta RedBull a pojde do Ferrari…Sa mi tu mnohi vtedy smiali a uz sa asi dosmiali.

Očekávám, že Adrian bude mít příští rok povinné volno, ale jeho práce už setrvačností doběhne.
RB se rozpadá. Na tom se asi shodneme.
Myslím, že když odchází Adrian, odejde i Max. Proč by tam zůstával.
Nevěří Fordu a oprávněně, nevěří RB Powertrains a oprávněně.
Otázkou je, kam má Adrian namířeno. On to bezpochyby ví, ale nemá důvod nám to říkat.
První možnost kterou vylučuji, je Mercedes. Jsou to škrti a určitě by mu neudělali nabídku, před kterou by sednul na prdel.
To AM je jiná kategorie!
Lawrence ví co chce a nerad se vzdává.
Jen otázky do pléna.
Co řešil Flavio v RB?
Proč Fernando podepsal tak brzy AM?
Měl nějaké informace od Flavia a Lawrence?
Osobně bych viděl raději Adriana ve Ferrari i s Maxem, místo toho, na něhož si ve Ferrari nikdy nezvyknu!
No uvidíme.
Jinak co se nejlepšího konstruktéra týká, souhlasím, ýe je Adrian nejlepší, ale přidal bych k němu ještě Colina Chapmanna.
Měl jen kratší možnost , dokázat, co v něm je.
Za mě oba řadím na stejnou úroveň.
Samozřejmě čekám oponenty. :rofl:

Adrian príde do Ferrari a má šancu hneď urobiť nástupcu možno gen po La Ferrari. Bude mať Auto v rade ako boli Enzo atd. Ta urobia Ferrari Newey alebo Ferrari Adrian. Tak sa zapíše do eternity automobilového priemyslu nie iba F1 kolotoču

este nevieme, ci a kam pojde

to uz je project F250
image
image
image

Akože tak som to myslel. Bude tento GEN F250 inak vypadá nádherne a potom další GEN v tej rade bude Ferrari Newey po víťazstve titulov

1 Like

Ten motor Redbullu musí byť poriadny vrak keď to ani Newey nezachráni a radšej odíde :grin:. Dúfam že pôjde do Alpinu.

sky uz zvolava emergency stav

Rátam, že to bude Aston Martin…

ja poznam to s tymi na F.

Ked uz ho v tej Bologni videli tak to uz navrhne nove Lamborghini a tym padom ide do audi…ked uz bulvar tak poriadny

3 Likes

Jaký mají havran_boxovany a rozvázáné tkaničky strach. :joy:

I kdyby to byla kachna, tak by to díky tomu stálo zabto. :grinning:

4 Likes

Zachvilu zacnu uctievat Leclerca, aby skoncil pred ham kazdy zavod :smiley:
Tak ci tak, pravdou moze byt aj to co pise mb270

Ale zase, ked uz pozna motor HONDA a ta ide do Astonu, moze byt moznostou aj Aston a stary Stroll ma prachov na vyhadzovanie, plus moze mu ponuknut aj nieco hmotne, nielen prachy, ktorych ma Newey mraky…

Můj tip je stejný. Ferrari až druhá varianta. Mercedes ani náhodou. Audi rovněž ne.
Fernando by všem pěkně vypálil rybník, co?

budeš tam, jako host?

Už chystají oznámení

1 Like